E de la PLUS și se vrea primar de Roman! Și-a anunțat candidatura pe facebook, a scăpat de întrebările presei…

Manieră revoluționară la Plus Neamț de a anunța candidaturi pentru alegerile locale din iunie 2020: pe facebook. Deci fără obișnuita conferință de presă, fără o minimă prezentare a candidatului și a programului politico-administrativ cu care candidatul la funcția de primar intenționează să guverneze.

Așa a fost anunțat Ionuț Corbu drept candidat al Plus Neamț pentru funcția de primar al municipiului Roman, la scurt timp după ce colegii din alianța cu care au candidat la prezidențiale au făcut același pas dar într-o conferință de presă:

Câteva detalii despre tânărul politician, un cv al lui și alte informații, mai jos, în prezentarea de pe același generos facebook:

Aaa, nu putem vedea astfel de informații (studii, profesie, experiență) decât dacă, probabil, suntem amici cu candidatul Plus? Probabil că, în urma unor calcule, niște băieți pricepuți au ajuns la concluyia că ajung voturile prietenilor de pe facebook…

Prin aceeași manieră interesantă sunt anunțați și condidații Plus pentru Consiliul Local Roman. Deocamdată, doar doi:

Veștile bune nu se opresc aici. Pentru că au fost luate decizii interne cu privire nu doar pentru Roman, în curând urmeayă ca alegătorii să afle propunerile Plus și pentru Piatra Neamț.

<<Am ajuns la finalul campaniei pentru desemnarea candidaților interni PLUS la funcțiile de primar și consilier local din localitățile Piatra Neamt si Roman, unde avem comunități locale constituite>>, spun cei de la Plus.
Astfel că fanii partidului lui Dacian Cioloș din Piatra Neamț nu au nimic altceva de făcut decât să stea cu ochii îndreptați vigilent spre facebook și să aștepte anunțarea numelui candidatului.

Să curgă likeurile! Cu voturile o fi la fel, că doar e vorba de #PoliticaAltfel, nu?

Daniel Vinca

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns