Dulamă „i-a tras-o” şefului CJ care l-a lăsat fără atribuţii: „Consilierul judeţean Ionel Arsene”

Conferinţa de presă PMP Neamţ – cu noul preşedinte al organizaţiei locale, Laurenţiu Dulamă, şi cu interimarul de la judeţ, Bogdan Gavrilescu, plus Sauciuc şi Moroşanu la prezidiu – nu a adus contraatacul aşteptat de la vicele CJ în relaţia cu şeful său pe linie administrativă.

Dulamă „l-a ars” pe Arsene, dar nu cu vreo dezvăluire wow!, cu vreo afacere supraevaluată din bani publici ci a vrut să arate că nu este chiar aşa de afectat de năbădăile relaţiei dintre ei, din ultimul timp (retragerea atribuţiilor, schimbarea biroului de la etajul 1 la 4, retragerea maşinii si şoferului de serviciu) şi, cu ironie, pe parcursul unei conferinţe de presă care a durat vreo 40 de minute, l-a numit de vreo 15 ori pe şeful CJ „consilierul judeţean Ionel Arsene”.

Rămâne de văzut cât de devastat va fi Arsene de această aroganţă verbală. Dulamă şi-a motivat noul apelativ prin faptul că după cele întâmplate – cu referire la birourile „clasicizate” pentru preşedinte şi vicepreşedinti la CJ – „nu-l mai putem numi preşedinte al Consiliului Judeţean. Noi toţi am fost aleşi mai întâi consilieri judeţeni de către cetăţeni şi apoi am ajus şi pe funcţiile de execuţie şi-i reamintesc că am avut amândoi acelaşi număr de voturi”.

Analizând în continuare deciziile care l-au vizat direct, Dulamă a mai apreciat că măsurile lui Arsene sunt „la limita penibilului”, ba chiar „la limita unui abuz despre care se vor pronunţa alte instituţii”.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns