Dulama, singurul candidat care a trecut prin toate cele 75 de secţii de votare din Piatra Neamţ!

dulama
Alegerile de astăzi consemnează şi un record între plutoanele de candidaţi de pe listele din Neamţ: singurul nume aflat pe buletinele de vot care a trecut prin toate (dar prin TOATE) secţiile de vot din Piatra Neamţ a fost Laurenţiu Dulamă.
„Băsistul” Dulamă şi-a început periplul pe la ora 11 şi l-a terminat acum 20 de minute cu un mesaj clar: „Pentru viitorul copiilor noştri, hai la vot!”.
Cel care deschide lista partidului s[u pentru Camera Deputaţilor a declarat că votul dat de el astăzi este pentru un viitor mai bun pe care îl merită tânăra generaţie: „Am votat ca să mişcăm această ţară pe o direcţie bună. Şi îi îndemn pe toţi să voteze pentru ca în această ţară să nu mai fie generatii de sacrificiu. A venit timpul ca prezentul şi viitorul tinerilor să nu mai fie amanetat de politicieni care nu se gândesc nici la popor, nici la cetăţean. A venit timpul ca să alegem politicieni care să rezolve nu să caute motive sau să dea vina pe alţii. Putem mişca această ţară pe drumul cel bun, putem mişca lucrurile pentru ca tinerii să aibă un viitor aici, acasă!”, a de declarat Dulamă.

V.N.

Comentarii Facebook

One thought on “Dulama, singurul candidat care a trecut prin toate cele 75 de secţii de votare din Piatra Neamţ!

Lasă un răspuns