Dulamă şi PMP, morală şi ironii şi de la PNL pentru jocul la două capete

Situaţia interesantă prin care, şi la CJ Neamţ, grupul PMP (2 voturi) a balansat din tabăra PSD-ALDE spre cea PNL, generează în continuare reacţii. După ce vicepreşedintele CJ Laurenţiu Dulamă (ex presedinte PMP Neamt, actualmente PMP Piatra Neamţ) s-a trezit un fel de ascuţitor de creioane în institutia judeteana () ca urmare a deciziei preşedintelui CJ Ionel Arsene (care e şi şeful PSD Neamţ), iată că şi liberalii acuză o anumită inconsecvenţă a PMP şi un fel de joc la două capete.

“În cadrul Consiliului Județean Neamț, noi consilierii Județeni ai PNL avem o alianța straşnică cu PMP. Noi îi votăm pe ei ca reprezentanti în diferite instituții subordonate CJ însă ei NU. Cică așa au fost instruiți de sus, conform spuselor unui consilier județean!
Vom fi parteneri corecți conform deciziilor luate în forurile statutare, în unanimitate.
Noi vom fi în opoziție cu singurul adversar:PSD”, spune consilierul judetean Marius Nechita care este şi presedintele TNL Neamt.

Şi consiliera judeţeană Mihaela Isciuc a comentat situaţia, cu referire la actuala penitenţă a vicepreşedintelui CJ Neamţ, Laurenţiu Dulamă: <<Cand te faci frate cu dracul ca sa treci puntea, desi faci parte dintr-un partid condus de un capitan de nava, nu poti pretinde dupa aceea ca de fapt ai inotat contra curentului pentru ca esti puternic. Pentru un asa zis partid de dreapta e tardiv sa iti cauti scaparea prin acuze, cand in fapt pana acum ai fost un „partener loial” cu cel pe care îl critici acum. Prin asta se demonstreaza inca o data ca, de fiecare data, adevarul gaseste o cale sa iasa la iveala, indiferent prin cate declaratii populiste si demagogice incearca cei in cauza sa il ascunda>>.

Deşi aparent ultima precizare îl vizează doar pe Dulamă, aceasta ar trebui împărţită cu toţi cei care au decis şi girat deciziile de PMP Neamţ de a fi când într-o barcă, când în alta. Şi aici, alături de Dulamă, ar fi vizaţi colegii lui din conducerea judeţeană PMP (cu actualul preşedinte de organizaţie în frunte, Bogdan Gavrilescu) dar şi cei de la centru care au acceptat sau au impus diverse linii contradictorii de colaborare locală.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Dulamă şi PMP, morală şi ironii şi de la PNL pentru jocul la două capete

Lasă un răspuns