Dulamă şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte PMP Piatra Neamţ! Preşedinte interimar, Cristian Sauciuc!

Laurenţiu Dulamă a demisionat din funcţia de preşedinte al PMP Piatra Neamţ, în locul său fiind numit ca preşedinte interimar fostul consilier local (actualmente director Salubritas) Cristian Sauciuc.

Laurenţiu Dulamă şi-a motivat demisia prin faptul că vrea să îşi rezolve în instanţa de contencios dosarul în care a contestat decizia prefectului de a-şi pierde mandatul de consilier judeţean şi implicit cel de vicepreşedinte. Reamintim că decizia Prefecturii are în spate unul dintre cele mai ciudate motive, faptul că o firmă a soţiei lui Dulamă cumpăra – la acelaşi preţ ca orice client – apă potabilă furnizată în regim de monopol în zonă de Compania Apaserv.

„Mi-am dat demisia, e un fel de autosuspendare din partid, pentru că vreau să rezolv în instanţă problemele pe care le am şi să îi las pe cei mai tineri să conducă. Rămân membru de partid dar să dăm credit şi lupilor tineri să facă politică, cât mai la vârf”, a declarat Laurenţiu Dulamă.

Dulamă a fost preşedinte al filialei PMP Neamţ până în 2017, iar la alegerile din 2016 a reuşit să obţină 2 mandate de consilier judeţean. În urma negocierilor cu PSD şi ALDE, Laurenţiu Dulamă a fost ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

Noul preşedinte interimar anunţă intenţia de a dezvolta organizaţia municipală. „Sper ca acest moment să genereze un suflu nou, să vină cât mai mulţi oameni spre organizaţia PMP de la Piatra neamţ pentru ca, în felul acesta, să creştem şi organizaţia judeţeană. Mă bazez în continuare şi pe sprijinul lui Laureniu Dulamă, experienţa sa ne poate fi utilă în continuare”, a declarat Cristian Sauciuc.

D.V.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Dulamă şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte PMP Piatra Neamţ! Preşedinte interimar, Cristian Sauciuc!

Lasă un răspuns