Dulamă s-a întors la locul faptei! După mai bine de 30 de ani, la Liceul Auto!

Pentru Laurenţiu Dulamă, vicele de la CJ Neamţ, prima zi de şcoală din 2017 a fost o reîntoarcere la locul faptei, la liceul unde-şi tocea şi el coatele în urmă cu mai bine de 30 de ani.

„Am o emoţie aparte astăzi, fiind aici unde în urmă cu mai bine de 30 de ani eram elev. Am auzit pomenit numele fostului director, domnul Michiu, un monument al vieţii de dascăl pusă în slujba elevilor şi revăd acum, aici, cu drag, în faţa mea, chipurile unor profesori sau maiştri care atunci erau la început de carieră şi acum sunt tot aici. Le transmit multă sănătate şi le mulţumesc din suflet pentru ceea ce au făcut ăentru atâtea generaţii de elevi”, a spus Dulamă la microfonul evenimentului deschiderii noului an şcolar.

Alături de Dulamă s-au aflat cele două directoare, reprezentantul ISJ Neamţ, Părintele Capşa dar şi senatorul Emilia Arcan.

Vicele de la CJ a mers apoi şi la Şcoala din Girov unde, pe platoul din faţa Primăriei a transmis un gând bun sutelor de elevi, părinţi, cadre didactice. „Un proces educativ reprezintă cheia bunei colaborări elev-cadru dicatic – părinte şi, de aceea, vă transmit tuturor succes, răbdare, sănătate şi sunt convins că astfel vor veni şi rezultatele bune”, a punctat Dulamă.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Dulamă s-a întors la locul faptei! După mai bine de 30 de ani, la Liceul Auto!

Lasă un răspuns