Dulamă recunoaște: el e șeful pe Neamț la partidulețul-breloc al lui Voiculescu-Felix!

Laurențiu Dulamă confirmă prin câteva postări de ultimă oră că el este șeful organizației nemțene al ultimului partiduleț nășit de Dan Voiculescu („Felix”, conform arhivelor Securității), PPU.
Partidul Puterii Umaniste a reapărut la Neamț înainte de alegerile locale când Ionel Arsene a dorit să disimuleze PSD-ul în spatele unei Alianțe și în afară de previzibila conlucrare cu ALDE Neamț mai trebuie un partid-balama prin care să arate cât de mare e alianța. Așa a fost scos de la naftalină PPU (care mai făcuse figurație înainte de alegerile euro-parlamentare, dar intrase în conservare din lipsă de leadership).
La momentul lansării acelei alianțe, Ionel Arsene îl prezenta pe Teodor Meleșcanu ca președinte PPU Neamț, dar a fost vorba doar de o manevră prin care să fie protejat Dulamă (prezent și el la eveniment, dar pe scaun, în public), ca nu cumva să fie demis de prefectură pentru trecerea de la un partid la altul (figura ca fiind membru PMP).
Dulamă a confirmat pentru Vestea.net, acum câteva zile, că el este adevăratul șef al PPU Neamț dar cele două imagini de mai sus (printscreenuri după două clipuri postate de acesta pe net) nu mai lasă loc la niciun dubiu.

Ca orice partid al lui Voiculescu-Felix (vă mai amintiți de PUR, PC?) și PPU este gândit ca un partid balama pentru PSD. Sub pretextul că „iepurele” rupe voturi de pe dreapta sau prin negocierea de timpi de antenă la Antena 3, Voiculescu va încerca (cum a făcut mereu) să obțină favoruri de la PSD, pentru el sau protejații săi.
Așa a făcut și la alegerile europarlamentare când, după ce PPU-iștii au anunțat cu surle și trâmbițe cum vor candida ei solo, pe listă proprie, când a văzut în sondaje că „brelocul” nu are nici 1 la sută, Voiculescu a cerut și a primit includerea protejatei sale Maria Grapini pe lista PSD.
Maria Grapini este acea euro-parlamentar pe care a văzut o Europă întreagă nu doar cât de analfabetă funcțional este (Dăncilă este academician pe lângă ea) ci cum a vrut practic să fure la numărătoarea unor voturi în Parlamentul European.

Tot Grapini este cea care i-a făcut proști pe românii din Diaspora.

Daniel VINCA

One thought on “Dulamă recunoaște: el e șeful pe Neamț la partidulețul-breloc al lui Voiculescu-Felix!

Lasă un răspuns