Dulamă reacţionează: „Sondajul lui Munteanu e făcut de aceeaşi firmă care o dădea câştigătoare pe Hillary!”

crop-pmp2„Cred că sondajul domnului Munteanu este făcut de firma care a făcut sondaj şi în Statele Unite!” – aceasta a fost prima replică dată de preşedintele PMP Neamţ, Laurenţiu Dulamă, cu privire la mesajul prin care şeful de campanie al PSD Neamţ anunţa că PMP nu intră în Parlament.

„Am văzut, că am fost bombardaţi, până la alegerile din America cu fel de fel de sondaje care o dădeau câştigătoare pe Hillary Clinton şi nu-i dădeau nicio şansă lui Donald Trump. Or fi terminat pseudo-specialiştii ăia de făcut sondaje prin America şi acum s-au mutat la noi şi fac sondaje pentru PSD şi pentru domnul Munteanu”, a mai spus Laurenţiu Dulamă.

Sondajele infirmate la procente serioase de rezultatul alegerilor nu ar fi o noutate nici pentru România, nici pentru spaţiul nemţean. Chiar la alegerile locale din acest an, pentru Piatra Neamţ au fost aruncate prin unele publicaţii obediente unor candidaţi sau grupuri politice, în plină campanie electorală, sondaje care faţă de rezultatul la urne au avut diferenţe chiar şi de 18 procente.

Rămâne de văzut dacă sondajul invocat de deputatul Munteanu este unul „tunat” sau va fi confirmat la alegerile parlamentare de 11 decembrie.

Lasă un răspuns