Dulamă: „PMP susţine sportul! Colegii mei nu vor vota la CL Piatra Neamţ proiectele discriminatorii ale PSD!”

15181315_316866272030162_1144973823298874189_nPMP Neamţ anunţă, în premieră, că se disociază de PSD care a iniţiat un proiect de hotărâre care potrivit celor din „Partidul lui Băsescu” aduce atingere sportului şi câtorva cluburi sportive din Piatra Neamţ.

Este vorba despre proiectul de hotărâre numărul 3 de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a CL de astăzi iar punctul de vedere al lui Laurenţiu Dulamă, preşedintele PMP Neamţ, este unul cât se poate de ferm: „PMP este singurul partid care are trecut statutul şi în programul său faptul că sprijină sportul şi mişcarea sportivă. În aceste condiţii, consilierii locali PMP nu vor vota proiectul de pe ordinea de zi de azi de la Consiliul Local. Nu vom cădea în această capcană electorală şi credem că toate cluburile din Piatra Neamţ trebuie ajutate de comunitatea locală. Este de datoria noastră, a oamenilor politici să ajutăm acest domeniu care este şi aşa vitregit, nu să punem piedici. De aceea nu vom vota acel proiect al PSD care este susţinut şi de ALDE. Considerăm că este un proiect prin care se produce discriminări şi un tratament inechitabil”.

Proiectul vizat de nemulţumirea PMP Neamţ este cel de mai jos:

image-7
Reamintim că, după alegerile locale, la Neamţ, PMP a intrat în coaliţii majoritare cu PSD şi ALDE şi la Consiliul Judeţean şi la Primăria Piatra Neamţ. Încă de atunci, Dulamă a precizat că nu e vorba de alinaţe şi doar de coaliţi care să oermită funcţionarea structurilor administrative respective şi a şi subliniat şi faptul că situaţia respectivă nu înseamnă că PMP va vota orice proiect al PSD ci doar pe acelea care sunt cu adevărat în folosul comunităţii.

D.V.

5 thoughts on “Dulamă: „PMP susţine sportul! Colegii mei nu vor vota la CL Piatra Neamţ proiectele discriminatorii ale PSD!”

  1. Felicitari! In sfarsit oameni care lupta cu adevarat pentru nemteni, in pofida aliantelor conjuncturale si a „intereselor” trecatoare, inerente de partid! #PMP #LuptampentruRomania #Luptampentrunemteni

  2. Hai lasati, aliante conjuncturale……ce naiba, mai consuma cineva astfel de pilule ? Va scapa ceva, cunoastem asa de bine personajele incat la asa greata, ar merge expresia turcului , hai si…r !
    Ce apara ei ? Unii erau cu jos Basescu ! altii cu lasati-l acolo ! iar acum ne tin lectii despre democratie cand stau brat la brat prin consilii ?
    Orasul este mic „dragi nemteni”, vom trai si vom vedea dupa…. cata cinste a fost si este , de capul unora..

  3. femeie draga, poate nu stii sa citesti….omu` lupta pentru Romania nu pentru nemteni…Si daca lupta ca la Parking..mai degraba ne-ar lasa…

Lasă un răspuns