Dulamă (PMP): „Oamenii au aşteptat destul redeschiderea Pieţei Centrale!”

 

Laurenţiu Dulamă (preşedintele PMP Neamţ şi deschizătorul listei de candidaţi pentru Camera Deputaţilor) transmite un mesaj public prin care se solidarizează cu cei care constată amar că reconstruira Pieţei Centrale întârzie nepermis de mult.

„Toţi producătorii şi comercianţii îşi doresc ca Piaţa Centrală să fie deschisă cât mai repede. Cred că au aşteptat destul!” – asta a scris Dulamă într-un mesaj care însoţeşte un album cu fotografii realizate la o acţiune electorală, în teren, „la locul faptei”.

Ca de obicei, Dulamă este însoţit în astfel de acţiuni de colegi din conducerea PMP sau de pe listele de candidaţi, inclusiv de fostul Ministru al Turismului Cristian Petrescu (nr. 2 pe lista pentru Camera Deputaţilor) sau de viceprimarul Bogdan Gavrilescu.

Echipa PMP Neamţ bate, efectiv, judeţul în lung şi în lat, discuţiile cu oamenii, acolo, pe uliţă sau în iarmaroc fiind cea mai eficientă cale de comunicare. Fotografiile de mai jos sunt realizate în Oborul de la Girov:

„Băsiştii” nemţeni au ajuns şi la Tîrgu Neamţ, acolo unde locuieşte şi Elena Didilă, una din cele mai aprige activiste şi candidată PMP:

„Oamenii au dreptate când spun că sunt nemulţumiţi de politicieni care nu se apleacă la problemele lor. De aceea PMP propune candidaţi dintre ei, dintre cetăţeni, cunoscuţi în comunităţi dar c are la rândul lor cunosc problemele din localităţi şi din judeţ. Tuturor nemţenilor le transmit: Noi candidaţii PMP luptăm pentru nemţeni şi pentru România. Votaţi Mărul!”, a declarat preşedintele Dulamă de la PMP Neamţ.

D.V.

cop-dulama
V.N. / ADV

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns