Dulamă: Peste 10.000 de semnături pentru candidaţii PMP Neamţ. „Îi aşteptăm alături de noi pe PD-işti şi Băsişti!”

pmp-neamtDe la Neamţ la Bucureşti au plecat listele cu 10.185 de semnături de susţinere a candidaţilor PMP pentru alegerile parlamentare, a anunţat Laureţiu Dulamă, preşedintele PMP Neamţ. „Sunt semnături verificate de noi. Sunt semnături absolut corecte, nu suntem în vreun concurs cum am văzut că se întâmplă pe la alte partide. Nu am fost <<mânaţi>> de cineva să strângem semnături la normă. Le-am strâns pe acestea şi în continuare mai adunăm…”, a precizat Dulamă.

Preşedintele PMP Neamţ a pus pe tapet şi subiectul „epurarea foştilor PD-işti şi băsişti” care, ajunşi la alte partide, ar fi îndepărtaţi sau trataţi de sus. „Pentru toţi aceştia PMP are uşa deschisă. Fac o invitaţie acum către toţi aceştia care nu se mai regăsesc în PNL sau în alte partide pe unde au ajuns să vină înapoi acasă. Îi aşteptăm la PMP”.

Alături de Dulamă, la conferinţa de presă de astăzi au participat şi prim-vicepreşedintele Liviu Harbuz, deputatul Constantin Moisii şi viceprimarul de Piatra Neamţ, Bogdan Gavrilescu.

V.N.

Comentarii Facebook

6 thoughts on “Dulamă: Peste 10.000 de semnături pentru candidaţii PMP Neamţ. „Îi aşteptăm alături de noi pe PD-işti şi Băsişti!”

  1. ce sa ne faca pmp-ul asta … doar sa umple niste gauri din ” intelegere”in rest nu ti-s buni la nimic, au fost invatati altfel..

  2. … si apropo, a auzit cineva de constantin moisii cat a fost( si este) parlamentar???? Ne-a reperzentat interesele? cum, in ce mod? Zicea ceva de locuri de munca, cheltuirea in mod judicios a banilor publici etc…si inca vreo 10 visuri din astea…a realizat ceva? Nu ar vrea si dl asta dulama sa ne faca un portret al domniei sale? ce-l recomanda in afara unor scandaluri cu studiile cu incompatibilitatile, cu adunatul banilor pt stefan si multe altele…
    Domnule viceprimar, cand aveti de gand sa promovati un proiect pt drumurile astea gaurite din oras????

  3. V-am votat la locale,dar voi v-ati dus cu PSD-ul.Deci eu si toti pe care i-am convins sa va voteteze la locale va spun …..Sunteti cel mai neserios partid in Neamt, UNPR a fost copil pe langa voi. Rusine!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns