Dulamă, la marea reevaluare! „De ce nu i-aş da atribuţii? Maşina a primit-o deja…”

Laurenţiu Dulamă – ex-preşedinte PMP Neamţ şi actual vicepreşedinte CJ – pare să găsească mai multă susţinere şi empatie la actualii săi adversari politici decât la şefii din propriul partid sau la aliaţii din alte formaţiuni politice.

Întrebat ieri dacă se gândeşte să-l reevalueze pe Dulamă (în comparaţie cu Ionel Arsene care-i luase antribuţiile), Ion Asaftei a răspuns: <<De ce nu i-aş da atribuţii? Mie mi se pare firesc, e punctul meu de vedere, ca orice om din cadrul consiliului judeţean să aibă nişte însărcinări, să aibă nişte atribuţii, mai ales că este vorba de un vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Dar asta rămâne de discutat>>.

Mai mult de atât, Asaftei a scăpat şi faptul că Dulamă şi-ar fi primit deja maşina de serviciu: <<Am înţeles că maşina i-a fost dată domnului Dulamă, om vedea ce facem şi cu biroul…>>. Probabil că, evident, cu tot cu şoferul aferent, în cazul maşinii.

Reamintim că după ce PMP a obţinut un scor mediocru la alegerile parlamentare, Dulamă a pierdut funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene şi, după cum spun anumite surse, şefii de partid de la Bucureşti îl ameninţaseră la acel moment şi cu excludere din partid, ceea ce ar fi dus la pierderea calităţii de consilier judeţean, deci şi a funcţiei de vicepreşedinte. Discuţia respectivă ar fi avut loc în contextul în care PMP Neamţ a primit ordin de la Bucureşti să încalce înţelegerile anterioare cu PSD-ALDE (prin voturile cărora primisese funcţiile de vicepreşedinte CJ şi viceprimar de Piatra Neamţ) şi să se alieze cu PNL.

Dacă la Primărie respectiva basculare a dus la schimbarea majorităţii din CL (şi apoi a unor AGA, CA-uri, directori – favorizaţi fiind unii activişti PNL), la CJ nu a fost vorba de niciun efect asupra majorităţii dar, imediat, trădarea lui Dulamă şi a PMP a fost taxată de Ionel Arsene prin retragerea atribuţiilor date anterior vicelui CJ, mutarea biroului (de pe etajul 2 la etajul 4) şi lăsarea fără maşină, şofer, secretară.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns