Dulamă joacă totul pe o carte: „Vicepreședinte sau nimic!”

Laurențiu Dulamă nu mai este dispus să voteze cum vrea Ionel Arsene ca și cum ar fi un soldat disciplinat PSD (fostul vicepreședinte al CJ obținând un mandat în Alianța PSD de la locale dar cu PPUSL), anunță surse apropiate de acesta.
De la ședința de la CL la care a produs surpriza zilei, ieșind din sală el și celălalt ales județean de la PPUSL, Dulamă nu a ieșit public cu nicio explicație pentru gestul său imprevizibil.
Sursele Vestea spun că, în acest moment, Dulamă va vota împreună cu PSD-ul doar dacă i se va oferi lui una din cele două funcții de vicepreședinte. „Ori vicepreședinte, ori nimic, acesta este mesajul lui Amedeo (n.r. – Laurențiu Dulamă) pentru Arsene. Arsene nu merită nimic altceva după țeapa pe care i-a tras-o lui Amedeo”, spun apropiații celui care a reușit să facă inutile cele două voturi pe care PSD le obținuse de la Pro-România, via secretarul general Marian Neacșu.

„Țeapa” invocată de aceste surse face referire la un alt post care stă în pixul lui Arsene și pentru care Dulamă bătuse palma să livreze cele două voturi atât de necesare de la PPUSL. Însă, de la alegerile din septembrie și până acum, Arsene nu și-a onorat promisiunea. „Degeaba spun PSD-iștii că Amedeo i-a tras țeapă lui Arsene. Lucrurile sunt exact pe dos, au bătut palma dar nu doar că Arsene nu și-a onorat promisiunea în cele 4 luni ci, mai nou, a dat postul respectiv altcuiva”, spun sursele Vestea.

Reamintim că relația Arsene-Dulamă nu este una cu năbădăi abia de acum.
Fost președinte și consilier județean ales pe listele PMP în 2016, Dulamă a bătut atunci palma cu Arsene și a primit funcția de vicepreședinte CJ Neamț. Între timp, PMP-ul central a impus la Neamț alierea cu PNL, moment în care reacțiile lui Arsene nu au întârziat să apară: Dulamă s-a trezit fără mașină și șofer de serviciu și cu biroul mutat de la etajul 1 (VIP) în… podul instituției. Mai mult, printr-o combinație nelegală (după cum avea să arate și Justiția) făcută de Arsene și de fostul prefect Daniela Soroceanu, Dulamă a fost demis din funcție pentru conflict de interese fără ca împotriva sa să existe o decizie ANI (cum cere legislația actuală). După un an și mai bine de procese, Dulamă s-a reîntors în funcție, și-a primit (din bani publici!) și salariile neîncasate și, din acel moment, ca prin minune, a „jucat” cu Arsene, atrăgându-și mânia PMP.
Astfel că la alegerile locale, Dulamă a acceptat să facă parte din lista Alianța Neamțului (PSD și sateliții), dar ca membru al PPUSL.
Iar în urmă cu puțin timp a trăit și deziluzia de a vedea că fostul vicepreședinte Asaftei este propus de Arsene pentru un nou mandat („ALDE are un vot, PPUSL – două!”) și, cireașa de pe tort, că Arsene nu și-a onorat nici promisiunea făcută pentru un alt post.

D.V.

One thought on “Dulamă joacă totul pe o carte: „Vicepreședinte sau nimic!”

  1. Cati membri de partid are in spatele sau pentru a emite asemenea pretentii.A mai fost vicepresedinte si nu a facut nimic.Unii sunt atat de nesimtiti si fug de munca dar se dau sefi.Inafara de faptul ca este un bun argatel a fostului primar ce calitati il recomanda sa fie iar sefi.

Lasă un răspuns