Dulamă face haz de necaz: Arsene îmi va schimba iar biroul când îşi va da seama că la etajul 4 sunt evident deasupra lui…

Laurentiu Dulama, vicepresedintele CJ Neamt „pedepsit” de presedintele Ionel Arsene, relateaza propria versiune despre acest „divort”.

Intr-o postare facuta mai devreme pe facebook, Dulama confirma stirea data in exclusivitate de Vestea si ofera si detalii suplimentare.

Mai jos, integral, punctul de vedere al lui Dulama:

 

<<În lipsa unui comunicat de presă al președintelui Consiliului Județean Neamț, despre schimbările de natură organizatorică de ultimă oră din cadrul instituției, în calitate de vicepreședinte ales, la fel ca domnul Arsene, prin votul acelorași consilieri, o să vă prezint eu noile schimbări ordonate din biroul nr.1 și puse în aplicare de angajații zeloși și mai ales interesați. Faptul că doi consilieri județeni de la PMP au comis crima de les majestates de a nu vota un proiect care favoriza flagrant orașul Târgu Neamț, în dauna altor localități din județ, a produs o adevărată revoluție în instituție. Subsemnatul a fost somat să predea mașina atribuită tot de domnul Arsene, care brusc are alte drumuri importante de făcut, cum ar fi acela de a conduce acasă, la București, un membru al juriului din concursul de la Teatrul Tineretului. În același spirit de colaborare, domnul Arsene s-a gândit să-mi ofere o nouă perspectivă a orașului, hotărând să fiu ’’evacuat’’ cu forța din biroul de vicepreședinte, undeva la etajul IV. Șmecheria cu schimbatul butucului de yala, demnă de filmele proaste cu foști admiratori ai Miliției și Securității, nu s-a mai pus în practică deoarece am ales să respect funcția domnului Arsene, nu și persoana. Probabil că în momentul în care va realiza că în acest fel m-a plasat peste domnia sa, va schimba și această locație cu una de la parter sau subsol pentru a-și întări poziția de șef…
În privința locațiilor, Ionel Arsene, a considerat că sunt demn să călcăm mocheta de la acelați etaj atât timp cât a avut de rezolvat probleme de colaborare cu șefi ai unor instituții subordonate sau atât timp cât a confundat consilierii PMP cu cei care îi execută orbește ordinele din PSD. În momentul în care a realizat că lucrurile nu stau așa, angajații Consiliului Județean au avut prilejul, mai ales în ultima perioadă, când s-au putut bucura de prezența fizică atât de rară a președintelui Arsene, de a asimila cursuri intensive de argou, cuvinte pe care cu greu le poți reproduce într-un dialog decent, care le-au fost oferite din belșug, alături de urlete și înjurături specifice doar unui președinte provenit din Târgu Neamț, via PSD.
Pentru cei interesați, dacă vor fi lasați să intre în instituție, biroul vicepreședintelui Consiliului Județean Neamț este la etajul IV, camera 402. Pentru cei care nu vor fi lăsați să intre, telefonul rămâne încă 0748 146 888.

Laurențiu Dulamă,
Vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț>>.

D. Vinca

Comentarii Facebook

One thought on “Dulamă face haz de necaz: Arsene îmi va schimba iar biroul când îşi va da seama că la etajul 4 sunt evident deasupra lui…

  1. Dulama tu ar trebui sa stai in biroul din primarie alaturi de celalalt tradator numit Gavrilescu o „mare somitate” a acestui municipiu! Voi inca nu va-ti dezis de fratele vostru de cruce Chitic, care candva, toti ii stergeati scamele de pe haine! Sa va fie rusine!

Lasă un răspuns