Dulamă amenință cu ruperea majorității de la CJ cu PSD și ALDE!

pmp-1
Cu doar câteva zile înainte de alegerile parlamentare, președintele PMP Neamț Laurențiu Dulamă a anunțat că se gândește foarte serios să rupă majoritatea pe care o formează alături de PSD și ALDE atât în Consiliul Județean, cât și în Consiliile locale din Piatra Neamț și din restul județului. Declarația lui Dulamă vine pe fondul a ceea ce el numește „o alianță nefirească formată numai în județul Neamț, și faptul că un candidat al ALDE venit din alt județ se plimbă de aproape 30 de zile prin Neamț cu șeful unui alt partid”.
Acest lucru ne pune foarte serios pe gânduri și vreau să vă spun, în numele filialei Neamț a PMP că, din acest moment, acest lucru poate să ducă la reconsiderarea unor majorități. Nu vrem să ne jucăm cu aceste cuvinte, nu vrem nici să facem promisiuni electorale, dar dacă după alegerile locale am considerat că în folosul cetățenilor și la propunerea PSD-ului creăm o majoritate, acest lucru ne face să ne reconsiderăm poziția”, a precizat Dulamă.
Pe de altă parte, liderul PMP a vorbit și despre semnalele pe care el și colegii săi de partid le-au primit din teritoriu, în urma discuțiilor directe cu alegătorii.
Foarte mulți din cetățenii cu care ne-am întâlnit în teritoriu au spus că preferă mărul unor promisiuni îmbrăcate în roșu ale PSD-ului și că în niciun caz nu vor vota cu un simulacru de partid numit ALDE care, fie vorba între noi, are un singur merit în Neamț, acela că s-a instalat confortabil în căruța PSD-ului, de unde stau cuminței și așteaptă voturi”, a mai punctat președintele PMP Neamț.
Afirmațiile făcute de Laurențiu Dulamă în cadrul unei conferințe de presă au fost întărite și de Marian Bursuc, vicepreședinte PMP Neamț, candidat pentru un mandat în Parlament. „Singurul lucru pe care ni l-au reproșat oamenii a fost legat de alianța pe care o avem cu PSD-ul”, a spus acesta. Alături de cei doi s-a aflat și vicepreședintele Cristian Petrescu, dar și prim-vicepreședintele Costache Lupu.

Alex SÎRBU

One thought on “Dulamă amenință cu ruperea majorității de la CJ cu PSD și ALDE!

  1. Un simulacru de partid este PMP. ALDE este a treia forță politică a țării iar cei de la PMP se tem de acest partid in acsensiune evidentă pentru că vor rămâne pe afară. Ei nu intră în Parlament. Nici un partid nu are un asemenea lider la nivel național, vorbesc de Călin Popescu Tăriceanu, care atunci când a fost prim-ministru a asigurat o creștere economică continuă în perioada 2004-2008 .
    Nici într-un caz nu va ieși Dulamă parlamentar. El va mânca mere.

Lasă un răspuns