Dulamă, abţinere şi la proiectele PSD şi la amendamentele PNL! Scumpirea gunoiului nu a fost votată în Consiliul Judeţean…

Moment interesant la Consiliul Judeţean Neamţ unde nici astăzi, în şedinţa care are loc chiar acum, nu a trecut la vot scumpirea tarifelor la serviciile de salubritate. Au fost mai multe proiecte în acest sens, pe zonele de salubrizare obţinute de operatorii de profil iar votul celor 31 de consilieri prezenţi a fost 15 PENTRU (PSD plus ALDE) şi 16 ÎMPOTRIVĂ (PNL plus PMP).
Voturi ÎMPOTRIVĂ înseamnă şi cele explicit ÎMPOTRIVĂ dar şi ABŢINERILE care, conform legii, se contabilizează tot la voturi care nu susţin un proiect.
Cel care a înclinat balanţa împotriva proiectului susţinut de preşedintele CJ, Ionel Arsene, a fost vicepreşedintele Laurenţiu Dulamă care, în ultimul timp vota cu PSD deşi este membru PMP.
Interesant este că înainte de voturile finale pe proiectele respective a fost şi un amendament al PNL, propus de consilierul judeţean Florin Hopşa, prin care se propunea diminuarea tarifelor propuse cu 25 la sută. Şi consilierul liberal Mihai Stoica şi-a exprimat opinia că, în acest moment, majorarea tarifelor este în detrimentul cetăţenilor…

Dulamă nu a votat nici în favoarea amendamentului respectiv.

Proiectele de hotărâre vor fi repuse pe ordinea de zi a unei şedinţe viitoare, operatorii de salubritate urmând să vină în faţa aleşilor judeţeni cu matricea de calcul prin care preţurile pentru populaţie au crescut şi de 4 ori.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Dulamă, abţinere şi la proiectele PSD şi la amendamentele PNL! Scumpirea gunoiului nu a fost votată în Consiliul Judeţean…

  1. Asa pentru binele nemtenilor cred ca dulama ar trebui sa se abtina in a mai ocupa o functie publica si sa faca gimnasttica pt. indreptarea coloanei….

  2. Fara sa fiu medic, indraznesc sa cred ca Dulama nu-si va mai indrepta niciodata coloana. Credibilitatea si moralitatea ii sunt afectate pe viata (publica). Si, da, sunt de acord ca acest cameleon sa dispara din viata publica fiind un exemplu nociv pentru noile generatii de politicieni. Iar daca dispare, poate mai ia cativa politicieni, din toate partidele.

Lasă un răspuns