Duetul Culiţă Tărâţă – Daniela Soroceanu, încă o bulină neagră: “Aroganţă şi sictir în administraţie: Ce aveţi de ascuns?”

coperta soro plus tarata1-

Şeful Consiliului Judeţean Neamţ, Culiţă Tărâţă şi eminenţa cenuşie responsabilă cu partea juridică a instituţiei, secretarul Daniela Soroceanu sunt iarăşi luaţi în colimator de un articol care punctează, clar şi la obiect, încă din titlu: “Aroganţă şi sictir în administraţie: Ce aveţi de ascuns?”.

Articolul a apărut în cotidianul nemţean Realitatea Media, în ediţia de luni 29 septembrie 2014, şi scoate în evidenţă regresul evident înregistrat de Consiliul Judeţean Neamţ şi pe linia transparenţei decizionale. Textul face trimitere la modul în care conducerea instituţiei refuză să dea detalii despre contracte importante cu bani publici, la felul în care, efectiv, sunt dosite astfel de informaţii.

Citiţi articolul complet, din Realitatea Media, aici!

 

vestenet

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Duetul Culiţă Tărâţă – Daniela Soroceanu, încă o bulină neagră: “Aroganţă şi sictir în administraţie: Ce aveţi de ascuns?”

  1. Cucoana asta expirata profesional a facut numai minunatii si cat a fost la Prefectura. Se crede acasa la ea, se face ca uita ca e la o institutie publica.

Lasă un răspuns