Drumuri naţionale deszăpezite la mişto. Ambulanţele cu sirenă şi girofar abia pot merge cu 30 km/oră

Fotografiile de mai sus sunt din judeţul Neamţ, pe drumul naţional ce leagă capitala judeţului de oraşul Bicaz. Mai exact, la Tarcău. Sunt realizate de un cititor Vestea si arata cum, dincolo de raportari oficiale, şi această primă zăpadă a luat prin surprindere pe drumari şi autorităţi, ca de obicei.

Din ce ne-a relatat cititorul nostru, timp de vreo oră nu a văzut niciun utilaj în zonă, în schimb a văzut ambulanţe care, cu sirenă şi girofar, abia puteau circula cu 30/km pe oră. „Iar celelalte maşini nu se pot da din calea ambulanţelor pentru că riscă să rămână pe partea plină cu zăpadă din şosea”, a transmis martorul ocular.

Tot pe la aceeasi oră (10.53), Prefectura Neamţ transmitea prin intermediul purtătorului de cuvânt informaţia că „Pe drumurile nationale din judet, azi noapte au actionat 26 de utilaje de deszapezire, raspandind 153 tone de sare. Astfel, drumurile la aceasta ora sunt umede cu portiuni de zapada tratata sub 1-2 cm, temp. Ninge abundent in zona de munte. Se circula in conditii de iarna”.

Între situaţia cu „zapada tratata sub 1-2 cm” raportată Prefectului si ce se vede in fotografiile de mai sus este o oarecare diferentă, nu?

D.V.

 

3 thoughts on “Drumuri naţionale deszăpezite la mişto. Ambulanţele cu sirenă şi girofar abia pot merge cu 30 km/oră

  1. Am ajuns acasă, venind din Bucovina (localiatatea Vama) și….de cum am intrat pe drumurile județului Neamț, am simțit iarna nederanjată de drumarii nemțeni! Ce să mai spun?!!! Rămâne să mă mândresc de sorgintea mea bucovineană!!!

  2. La prima ninsoare de 2 bani,mafiotii din CNADNR au demonstrat inca odata ca sunt statul paralel.

    Acesti nenorociti care an de an fura sute de milioane de euro cu contracte umflate la preturi colosale date unor firme de 2 bani care nu fac nimic fiind protejati de mafiotii din parlament si securistii basiti din spatele acestor contracte/firme cu ajutorul carora sifoneaza jumatate din bugetul acestei tari.

Lasă un răspuns