Drogat la volan! Conducea noaptea sub efectul amfetaminei…

Un bărbat din Piatra Neamț a fost depistat de un echipaj de Poliție în timp ce conducea mașina după ce consumase amfetamină. Conform legii, substanța respectivă este considerată ca făcâmd parte din categoria narcoticelor și, chiar și dacă este luată la recomandarea medicului (ca tratament legal) este interzis șofatul în orele imediat următoare.

„La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Decebal, în Piatra Neamț.
Conducătorul auto, din Piatra Neamț, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă la amfetamină.
Astfel, acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, anunță IPJ Neamț.

Șoferul drogat a fost prins în cadrul unei acțiuni care viza „reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză și a consumului de alcool sau de substanțe stupefiante la volan”, după cum precizează tot IPJ Neamț.

V.N.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.