DREPT LA REPLICĂ Leonard Achiriloae: „Pe site-ul Colegiului Farmacistilor este publicat din eroare, locul meu de munca ca fiind la farmacia spitalului”

DREPT LA REPLICA

Cu privire la articolul publicat,

Pentru a lamuri lucruri care nu sunt adevarate va fac urmatoarele precizari. Nu am lucrat niciodata ca si farmacist, nu am participat la niciun concurs pentru vreun post de farmacist, in consecinta nu am incasat venituri salariale pentru o astfel de activitate, nicaieri si cu atat mai mult la Spitalul Roman.
De altfel aceste aspecte nu sunt probate in niciun fel si sunt doar presupuneri pe care le faceti. In cel mai scurt timp voi pune la dispozitie documente oficiale care sustin cele afirmate de mine. Pe site-ul Colegiului Farmacistilor este publicat din  eroare, locul meu de munca ca fiind la farmacia spitalului, lucru ce va fi remediat in cel mai scurt timp de catre aceasta institutie, in urma solicitarii mele.
In aceste conditii cele publicate de dumneavoastra sunt nesustinute, neverificate temeinic, putand fi usor incadrate in categoria speculatii.

Leonard Achiriloaei

Nota Redactiei: „Presupuneri” si „speculatiile” la care face referire directorul economic-farmacist sunt niste documente oficiale (de pe siteul Colegiului Farmacistilor sau al spitalului), declaratiile lui (in care, exact ca in randurile de mai sus, spune ca nu a lucrat ca farmacist si ca locul sau de munca nu e Farmacia Spitalului) si parerile unora care nu cred ca e normal ca un post scos la concurs sa figureze – in documente oficiale! – ca deja adjudecat.
Ba chiar in randurile de mai sus (speram ca la ce a scris chiar el sa nu mai dea o replica), Leonard Achiriloae spune: <<Pe site-ul Colegiului Farmacistilor este publicat din  eroare, locul meu de munca ca fiind la farmacia spitalului>>. Cui o fi apartinand eroarea asta: agenturilor straine, jurnalistilor afurisiti, dusmanilor de partid si de clasa?
Ştim că în anumite cercuri a fost mare deranj că Achiriloae nu a spus despre faptul că Vestea documenta DE 10 ZILE „eroarea”  cu menţiunea că are drept job un post care e scos la concurs, înţelegem că trebuie să dreagă într-un fel busuiocul dar… hmm, slăbuţ!
Sau poate cel care a scris DREPTUL LA REPLICĂ de mai sus nu a citit articolul din Vestea cu atenţie. Poate fi re-lecturat AICI – Concurs Twin Peaks în Republica Roman! Document exploziv: postul este deja ocupat! (Daniel VINCA)

sursa foto: roman24.ro

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns