Drăgușanu: Nemțenii au de unde alege! Și candidați integri, și cu probleme penale

catalin-dragusanu
Liberalul Cătălin Drăgușanu a apreciat astăzi într-o conferință de presă că propunerile de candidați pentru Senat și Camera Deputaților venite din partea formațiunilor politice sunt suficiente ca oamenii să aibă de unde alege pe 11 decembrie. Practic, Drăgușanu – care candidează pentru un nou mandat,a vorbit atât despre candidații pe care-i reprezintă onestitatea și corectitudinea, cât și despre aceia care au avut unele probleme cu legea.
Ziua de astăzi marchează începutul alegerilor care vor da viitorul Parlament și viitorul Guvern. Nemțenii au de unde alege! Vorbim și despre partide care propun oameni integri, pe care-i recomandă experiența și corectitudinea, dar vorbim și de candidați care au avut probleme și au fost sau sunt urmăriți penal, pentru diferite fapte pe care le-au săvârșit”, a spus Cătălin Drăgușanu.
Totodată, acesta și-a prezentat pe scurt activitatea din cei patru ani pe care i-a petrecut în Parlamentul României și a accentuat faptul că întreaga echipă a Partidului Național Liberal este suficient de bine pregătită și experimentată pentru a face față provocărilor care se vor ivi în anii ce urmează.

Alex SÎRBU

 

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Drăgușanu: Nemțenii au de unde alege! Și candidați integri, și cu probleme penale

  1. Partidul propune, dar tribunalul dispune…adică aprobă dosarul de candidat …așa știam …deci, nu cred să fie cazuri de candidați certați cu legea …dacă e altfel, vreau să știm …

Lasă un răspuns