Dragoș Chitic: „Unii vin la 4 ani, ne dau lecții, după care dispar!”


Primarul Dragoț Chitic (candidatul PMP pentru un nou mandat) sancționează ipocrizia unor „candidați de profesie” care apar și dau lecții despre administrarea orașului doar din 4 în 4 ani, când sunt alegeri.

„Unii vin odată la 4 ani, ne dau lecții de moralitate, deși comportamentul lor nu-i îndreptațește nicidecum să o facă, după care dispar, nu-i mai vede nimeni.
Noi rămânem aici, ne continuăm proiectele, construim un oraș în care fiecare să se simtă cât mai bine. Un oraș în care să predomine o atmosferă de colaborare și respect”, declară Dragoș Chitic.

Actualul primar mai subliniază că, pentru el, campania este o continuare a ceea ce a făcut în ultimii ani, un dialog constant cu cetățenii: „În toată perioada mandatului meu de primar am fost pe teren, în toate cartierele orașului. Am stat de vorbă cu pietrenii, acolo unde locuiesc, pentru a le înțelege problemele și a le rezolva eficient. Împreună cu echipa PMP, în cartierul Dărmănești, am dicutat cu oameni frumoși ai comunității noastre. Împreună pentru un oraș Piatra Neamț de 10+! Vă mulțumim pentru susținere!”.

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns