Dragoș Chitic: „Troc politic imoral între PSD și USR în Parlament!”

Fostul primar de Piatra Neamț, Dragoș Chitic acuză USR de un troc imoral și de ipocrizie, după votul din Parlament prin care PSD-istul Florin Iordache a fost ales, pe viață, șef al Consiliului Legislativ.

„Troc politic imoral între PSD și USR în Parlament !
Vorbeam zilele trecute despre ipocrizia unor politicieni.
Acum USR confirma încă o dată faptul că una declară și alta fac.Cu sprijinul USR, Florin Iordache a fost ales ieri, prin vot în parlament, președinte al Consiliului Legislativ, o funcție care poate fi deținută pe viață. Florin Iordache este autorul celebrei OUG 13, ordonanţă care a scos mii de români în stradă din cauza atacului la independenţa justiţiei. Acesta a obţinut 185 de voturi, în timp ce Augustin Zegrean a obtinut doar obţinut 41 de voturi. Cele 185 de voturi ale lui Iordache au venit de la USR şi PSD care au făcut un blat pe faţă.
Curat murdar!”, spune Dragoș Chitic.

Cu câteva zile în urmă, Iulian Bulai, președintele USR Neamț trimitea săgeți spre PMP Neamț, insistând pe ideea că Dragoș Chitic ar fi un personaj nefrecventabil pentru forțete politice europene din Neamț.
Reamintim că anul trecut Vestea scria cum un șef de organizație locală USR din Neamț trecuse de-a lungul timpului prin mai multe partide, inclusiv fusese președinte de organizație locală PSD.

D.V.

One thought on “Dragoș Chitic: „Troc politic imoral între PSD și USR în Parlament!”

  1. Ca si trocul intre Chitic si Gavrilescu la ”impartirea”afacerilor Primariei in Piatra Neamt.
    Troc in urma caruia noi cetatenii platitori de taxe si impozite nu ne-am ales cu nimic decat paragina si mizerie,pe banii nostri.
    Asta e si motivul pentru care Chitic nu mai este Primar.

Lasă un răspuns