Dragoș Chitic: Primăria este co-organizator al Târgului de Crăciun, nu partener de mâna a doua!

chitic primar
Calitatea de partener a Primăriei Piatra Neamț în organizarea Târgului de Crăciun, alături de Consiliul Județean, nu pare să fie pe placul primarului Dragoș Chitic. „Primăria Piatra Neamț a acceptat să intre în pregătirea Târgului de Crăciun ca și co-organizator, nu ca partener de mâna a doua. Este un lucru susținut de o hotărâre pe care am votat-o în ședința de plen din 24 noiembrie și pe care au votat-o și cei din PSD, PMP și ALDE – coaliția majoritară. Spun asta pentru că am auzit unele lucruri”, a precizat edilul de Piatra.
De altfel, Dragoș Chitic a spus că primăria ar fi organizat oricum Târgul de Crăciun, e drept, în limita posibilităților financiare pe care le are, așa cum a făcut-o și anul trecut. „La fel am procedat și anul trecut. Consiliul Județean a venit cu o solicitare de a se alătura, pentru a face un târg mai frumos. Niciodată, nici eu și nici colegii mei (consilierii locali PNL, n.r.) nu ne vom opune unor proiecte care să le facă viața mai frumoasă cetățenilor orașului și județului. De aceea, i-aș ruga pe cei din PSD să nu mai dea culoare politică Târgului de Crăciun”, a mai adăugat Chitic.
În sprijinul afirmațiilor sale, primarul municipiului a venit și cu o listă a aspectelor care cad în sarcina instituției pe care o conduce, în organizarea acestui eveniment. „Ce face primăria? Pune la dispoziție terenul de la Curtea Domnească, proprietate a Consiliului local, asigură spații pentru afișaj, toaletele ecologice, paza pe timp de noapte, serviciile de ordine publică, organizează și finanțează Caravana lui Moș Crăciun, suportă plata concertelor din noaptea dintre ani”, a punctat edilul.
Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun la Neamț va avea loc duminică, 4 decembrie, la Curtea Domnească din municipiul Piatra-Neamț, atunci când se va da startul unui eveniment de anvergură, care se va desfășura timp de o lună și va fi dedicat tuturor celor care vor să simtă bucuria și farmecul Sărbătorilor de Iarnă.

Alex SÎRBU

One thought on “Dragoș Chitic: Primăria este co-organizator al Târgului de Crăciun, nu partener de mâna a doua!

  1. Dece nu a fost Primaria organizator si nu co-organizator? De ce ati stat sa v-o ia inainte, ca apoi sa va lamentati?

Lasă un răspuns