Dragoș Chitic- primar interimar! Aurelia Simionică: “E un pact politic pentru stabilitatea administraţiei oraşului”

primarie (1) 

Viceprimarul Dragoș Chitic a fost validat marți de către Consiliul Local Piatra Neamț să preia atribuțiile de primar, pe perioada în care funcția respectivă este vacantă. Urmare a ordinului prefectului județului Vlad Angheluță prin care primarul ales este suspendat din funcție, consilierii locali au ajuns în situația de a decide care din cei doi viceprimari va căpăta respectivele atribuții.

Şi, în unanimitate, inclusiv cu votul Aureliei Simionică a fost ales Dragoş Chitic. Înainte de votarea respectivului proiect, vicele Simionică a precizat că e vorba, practic, de un acord politic care a pus pe primul plan interesul comunității în detrimentul patimilor partinice sau a orgoliilor personale.

După alegerea sa, Dragoş Chitic a menţionat că el consideră că adevăratul primar este în continuare Gheorghe Ştefan, cel care a ajuns în funcţie prin votul exprimat de pietreni.

În ședința de ieri a fost ales și un consilier cu atribuții de vice. Încrederea consilierilor locali a mers către Vasile Popescu, de la pnl. Astfel,  în acest moment, echipa executivă de la primăria piatra neamț are în componența ei câte un reprezentant de la independenți, social democrați și liberali. Noul viceprimar interimar a punctat faptul că va avea nevoie de o perioadă de acomodare și de sprijinul viceprimarilor Simionică și Chitic pentru a da randament.

primarie (2) primarie (3) primarie (4)

5 thoughts on “Dragoș Chitic- primar interimar! Aurelia Simionică: “E un pact politic pentru stabilitatea administraţiei oraşului”

  1. „Pact politic”?? Cu totii stim denumirea peiorativa a politicii, asa ca pactul asta, devine un pact intre c….e. Nu ma refer la cele doua onorabile figuri din administratie !! S-apoi……, cat tin intelegerile astea, e de notorietate. Mai devreme sau mai tarziu, unul din cei doi va incerca sa-l „calareasca” pe celalalt si…..stucheli, invinovatiri, dezvaluiri si…..

  2. Doamne Dumnezeule ….. nu mai scapa orasul asta de PDL-isiti si sclavi de-ai lui pinalty. Astia impreuna nu strang 100 voturi. Legea e imbecila prin care ajung pe functii alese, oameni care nu au candidat direct in viata lor.

  3. @ ponta : pai daca PSD-ul e in curs de dizolvare si disparitie, ce-ati vrea sa se-ntample ? Nici numele pe care-l folositi nu va mai fi folosit de-acum inainte ! Isi va schimba si numele in….ONG, adica : Onorabilii Nostri din Gherla ! Ma refer la PSD, fireste. Cat despre d-vs, veti fi mandru sa fiti Brancardier, de acum inainte, c-am inteles ca renuntati la titlul de doctor. Hă , hă , ca sa ma exprim marinareste…

  4. @ Daniel : Daca tu ai fost cu ideea, sa stii ca-mi place. Asa sa ramana deci ! Multzam…. Stii la ce ma refer.

    Admin: Nu stiu la ce te referi, deci nu stiu despre ce idee e vorba…

  5. La „f”…, da’ se pare ca de la mine-i problemul Aveam viteza, ca intotdeauna cand vad cate-o nomina odiosa de asta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.