Dragoș Chitic (PMP): „Mișcăm România înainte! Fără pensii speciale și cu maxim 300 de parlamentari!”

Dragoș Chitic – cap de listă PMP Neamț pentru Senat – spune că va aplica aceleași principii ca viitor parlamentar cu care a lucrat și cât a fost primar: performanță în interesul cetățeanului.

„Pe 6 decembrie avem șansa să mișcăm România înainte!
În perioada mandatului meu de primar al municipiului Piatra Neamț am instaurat normalitatea în administrație și am atras peste 53 de milioane de euro, bani europeni.
În Parlament este nevoie de oameni cu experiență administrativă, serioși, capabili să rezolve problemele țării și să gestioneze eficient situațiile de criză. Și mai este nevoie în Parlament de oameni care să iubească România și care să se bată pentru ca țării să-i fie bine.
Eu și colegii mei din PMP știm ce-și doresc românii. O țară normală, fără pensii speciale pentru politicieni și cu maxim 300 de parlamentari. O țară în care educația și sănătatea populației să reprezinte cu adevarat priorități naționale. O țară de al cărei prezent să fie mândri, o țară în care să se simtă respectați și în siguranță”, spune Chitic.

Candidatul PMP spune că interesul cetățenilor și al politicienilor trebuie să fie unul comun, o Românie așezată pe temelii trainice: „Proiectele noastre pentru Neamț și pentru România răspund dorințelor și nevoilor cetățenilor de bună credință ai acestei țări.
Ca primar am fost alături de fiecare pietrean. Ca parlamentar voi fi alaturi de fiecare român.
Sunt Dragoș Chitic și deschid lista PMP Neamț pentru Senatul României. Vin în fața dumneavoastră având convingerea că oamenii onești pot face România bine”.

D.V.

Lasă un răspuns