Dragoș Chitic îi invită pe pietreni la lansarea candidaților PNL! „Neamțul în primul rând!”

 

Dragoș Chitic – PNL Piatra Neamț: Invit și aștept pe toți pietrenii la Sala Polivalentă. Lansarea candidaților PNL la alegerile europarlamentare va pune Neamțul în primul rând!

Municipiul Piatra Neamț găzduiește joi, 9 mai, de la ora 18.00, la Sala Polivalentă, evenimentul de lansare al candidaților PNL la alegerile europarlamentare, din data de 26 mai.

La invitația președintelui PNL Neamț Mugur Cozmanciuc, a echipei PNL Neamț vor veni să stea de vorbă cu nemțenii președintele PNL Ludovic Orban, candidații Rareș Bogdan, Mihai Țurcanu, Cristian Bușoi și alți lideri liberali din Moldova.

De ”Ziua Europei” vom celebra apartenența noastră la Uniunea Europeană, apartenența PNL la cea mai mare familie politică europeană, PPE. Dezvoltarea municipiului Piatra Neamț, a Moldovei și a României este strâns legată de istoria și valorile PNL și politicile de accesare a fondurilor europene.

Îi invit pe toți pietrenii să ni se alăture joi la lansare, să se alăture singurului partid din România care are forța să învingă PSD. E momentul să punem Neamțul în primul rând! E momentul să punem România în primul rând!

Dragoș Chitic – Primar al municipiului Piatra Neamț – Secretar general PNL Piatra Neamț

One thought on “Dragoș Chitic îi invită pe pietreni la lansarea candidaților PNL! „Neamțul în primul rând!”

 1. Chitic,primarul zero barat,fara profesie,marioneta lui Pinalti si Apopei.
  .
  Chitic,Gavrilescu si Romel.Mai jos nu se poate.

  O marioneta fara profesie,un analfabet si un parazit au ajuns sa conduca acest oras.

  Nici nu e de mirare ca in acest oras nu s-a facut si nu se va face nimic decit sa se fure bugetul cu Publiserv,Adapostul de Caini,licitatii trucate,achizitii trucate,lucrari de proasta calitate,analfabeti cu salarii colosale angajati la firmele Primariei,etc.

  Populatia imbecila si tiganizata din acest oras primeste ce voteaza,votind hoti nu au parte decit de hotii.

  Zero proiecte majore cu fonduri europene,numai rahaturi cu care sa se fure bani.

  Nimic nu se face in Piatra Neamt.ZERO.Timpul trece degeaba peste acest oras din cauza hotilor si analfabetilor care il conduc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.