Dragoș Chitic despre proiectele lăsate moștenire la Primărie: „Sunt bune și necesare. Trebuie continuate!”

Dragoș Chitic (fost primar de Piatra Neamț, actualmente vicepreședinte CJ Neamț) consideră că proiectele rămase la Primărie, din mandatul său, sunt bune și necesare și trebuie continuate de actuala echipă care conduce administrația pietreană.  O declarație în acest sens a fost făcută de Dragoș Chitic și în emisiunea Vestea Tic-Tac la care a participat marți, 23 februarie (vezi VIDEO mai jos).

Dragoș Chitic a precizat că în rândul acestor proiecte benefice pentru pietreni intră și cele 3 de „mobilitate urbană” (1.Bulevardele Traian și Decebal, 2. Str. Leonida, 3. Str. Mihai Viteazu) ba chiar a subliniat că acestea sunt și conexe cu altele ale Primăriei (statii moderne de așteptare, bike-sharing) sau ale CJ (dotarea cu microbuze electrice a firmei Troleibuzul) și că o blocare a acestor 3 proiecte de mobilitate urbană ar genera consecințe negative uriașe.

Actualul vicepreședinte CJ a punctat și că actuala administrație de la Piatra Neamț are obligația de a informa populația despre efectele directe sau colaterale ale acestor proiecte și să caute cele mai eficiente soluții în cazul problemelor care apar, inclusiv legat de dispariția unor locuri de parcare.

 

V.N.

 

4 thoughts on “Dragoș Chitic despre proiectele lăsate moștenire la Primărie: „Sunt bune și necesare. Trebuie continuate!”

 1. Pe bune?E usor sa vorbesti dupa ce nu ai facut absolut NIMIC in acest oras.
  De ce primarul Chitic nu s-a apucat de aceste proiecte care sunt mult in intarziere?De ce nu a facut NIMIC in 2020 cand orasul a fost in carantina luni de zile cu un trafic minim si se putea lucra fara probleme?
  Era ”ocupat” cu achizitia dozatoarelor si a dezinfectantilor la preturi halucinante?
  De ce nu a prezentat o macheta virtuala cu aceste proiecte pentru ca sa se vada ce inseamna?De ce?
  Ce ne intereseaza de acele parcari care ”se pierd”?Pai ce,despre asta e vorba,blocam dezvoltarea acestui oras pentru niste parcari?Campania electorala a trecut Chitic.Alooo,acele parcari care ”sufocau”fluenta traficului in acest oras nu trebuiau sa existe NICIODATA.
  Bine ca am scapat de tine.Este cea mai mare realizare a cetatenilor acestui oras.

 2. domnul dragos ati auzit de fonduri europene cu bani europeni nerambursabili??
  ati trcut cu masina pe drumul de la chimie catre calea romanului sa vedeti ce mizerie si ce trafic intens este tot timpul se inunda cand ploua si se intrerupe circulatia
  ati plombat si reparat de cel putin 4 ori pe an si tot timpul v-ati batut joc cu lucrarile cu cea mai slab pregatita profesional de la publiserv

 3. Domnule Vicepresedinte CJ Chitic , ce s-a facut cu firele de la reteaua de contact a fostelor troliebuze ( din cupru un metal destul de scump ) ? . S-au vandut sau ce destinatie au ? Nu era mai bine sa demonteze acele fire de catre o echipa de specialisti de la Societatea Troleul SA ? Va multumesc anticipat !

Lasă un răspuns