Dragnea șterge pe jos cu social-democrații: „PSD este în buzunarele SRI!”

Fostul lider PSD Liviu Dragnea și-a criticat dur fostul partid, joi, la eliberarea din penitenciarul Rahova, mesajul său fiind unul care a iritat deja pe unii social-democrați.

„PSD? PSD nu mai e partid”, a spus fostul șef suprem social-democrat, întrebat dacă va reveni în PSD. „PSD nu e condus, este în buzunarele SRI”, a precizat acesta.

Legat de o eventuală reintrare în politică, Dragnea a indicat: „(Legat de) reintrarea sau nu în politică, voi intra dacă o să găsesc răspuns la două întrebari: Dacă mai am cu cine și daca mai am pentru cine”.

„PSD este un partid de operetă, condus de oameni lași”, a adăugat Dragnea.

D.V.

 

One thought on “Dragnea șterge pe jos cu social-democrații: „PSD este în buzunarele SRI!”

 1. PSD este cel mai vinovat de crearea statului securisto mafiot care l-au bagat in final in puscarie pe o speta de 2 bani ceea ce il face un condamnat politic.

  Insa,”saracutu”Dragnea s-a bagat singur in puscarie cand:

  PSD nu a dat o lege privind raspunderea magistratilor corupti si incompetenti.
  PSD a marit salariile aberant a celor din Justitia Corupta,Incompetenta si INAMOVIBILA.
  PSD nu a facut ”Sectia Speciala”sa lucreze pe bune din cauza incompetentilor angajati acolo,discreditand aceasta sectie absolut necesara pentru a combate caracatita securist mafiota din Justitia maronie.
  PSD a permis celor din Justitia corupta si incompetenta sa se pensioneze la 40 de ani cu pensii”speciale”/”serviciu” aberante mai mari decat salariile care oricum sunt aberante raportate la rezultatele”muncii”lor care este mai mic sau egal cu ZERO.
  PSD le-a permis celor de la SRI sa faca”afaceri”.acest lucru fiind momentul ZERO in crearea statului afaceristo securisto mafiot din prezent care conduce Romanica impreuna cu coruptii incompetenti din Justitie.

  Sa-si ASUME faptele!

Lasă un răspuns