Dragnea și Irina, în Maldive, Doha, Bali pe banii PSD

DNA a cerut de la PSD documente despre călătorii organizate în destinații exotice pe banii partidului, în care ar fi plecat fostul președinte al formațiunii, Liviu Dragnea, împreună cu iubita sa, Irina Tănase, și câțiva dintre apropiații acestora, anunță Digi24.

Surse oficiale au declarat pentru Digi24.ro că este vorba despre mai multe excursii în destinații precum Doha, Maldive, Bali, în care Dragnea ar fi fost însoțit de Irina Tănase și care ar fi fost plătite din bugetul PSD.

„Liviu Dragnea, proaspăt eliberat din închisoare, încearcă să-și construiască un nou partid pe care să-l lanseze în această toamnă, pentru a rupe din electoratul PSD. 
Potrivit informațiilor noastre, Dragnea a tatonat lideri județeni ai PSD pentru a-i convinge să i se alăture, însă a fost refuzat. Doar Codrin Ștefănescu este, deocamdată, dispus, să i se alăture în noua formațiune”, informează Digi24.

D.V.

One thought on “Dragnea și Irina, în Maldive, Doha, Bali pe banii PSD

  1. ”Excursiile lui Dragnea pe banii PSD-ului” sunt niste diversiuni ordinare pentru prosti prostilor in contextul in care DNA nu livreaza NIMIC decat anchete politice la comanda pentru eliminarea unor persoane”incomode”pentru a face cale libera slugilor statului securisto mafiot care au distrus aceasta tara cu smenuri,coruptie,incompetenta crasa,pensii aberante speciale si salarii colosale nejustificate si nemeritate.

    Nu avea Dragnea bani de cateva excursii in Brazilia in timp ce toti hotii din administratia Nemteana au vile si masini de sute de mii de euro din spagi si trafic de influenta?Pe astea de ce nu-i ancheteaza NIMENI?

    Inca o diversiune penibila marca DNA in linie cu institutiile praf de incompetenta si slugarnicie platite degeaba PARCHET/DIICOT/IPJ/ANI.

    In tara asta se fura pe rupte la VEDERE iar DNA-ul se ”ocupa”de cateva bilete de avion a lui Dragnea.

    Jalnic.

Lasă un răspuns