Dragnea s-a descotorosit de Harabagiu: „L-am dat afară!”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, anunță că l-a concediat pe George Harabagiu, coordonatorul online al PSD și cel despre care presa susține că s-ar fi aflat în spatele postărilor de pe conturile de Facebook ale social-democraților prin care se susținea că Simona Halep ar fi fost cea huiduită pe Arena Națională și nu Gabriela Firea, anunţă Antena 3.

Postările au stârnit de altfel un val puternic de indignare pe Facebook, iar conducerea PSD a reacționat ferm. „L-am concediat”, a declarat Liviu Dragnea pentru Antena 3.

Cel care a dezvăluit cine s-ar afla în spatele acestei campanii a fost fostul președinte al PSD, VIctor Ponta, într-o postare pe Facebook.

„Ii rog pe fostii mei colegi din PSD Tulcea , Constanta, Giurgiu, Mehedinti si din alte judete sa stearga repede aceasta mizerie care a fost postata de la Sediul Central al PSD pe conturile organizatiilor locale.

Oamenii nu stiu ( asa cum stiu eu) ca aceste materiale mincinoase, manipulatoare si absolut mizerabile sunt gandite si postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamt ( numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit “sobolan” ca nu trebuie jigniti sobolanii si asculta doar de “Dom Presedinte”)!”, a scris Ponta.

Într-o declaraţie dată în premieră pentru Vestea.net. Harabagiu spunea azi-noapte că Victor Ponta Minte, că el nu putea fi la K10 din moment ce de o săptămână este la Piatra Neamţ.

Citeste si: Harabagiu, contul de facebook suspendat! Ameninţări cu rackeţii ucraineni!
Prima reacţie a lui Harabagiu la dezvăluirea lui Ponta: „La K10? Minte cu neruşinare! Sunt în Piatra Neamţ de o săptămână!”
HARABAGIU DECONSPIRAT DE PONTA! „Mizeria cu Halep postată de la sediul din K10 de un individ dubios adus de Dragnea!”

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns