Dragnea: „PSD e vinovat de nivelul de trai scăzut. 80% din liderii județeni sunt oamenii Statului Paralel”

Later Edit:
Declarația lui Dragnea, citată cu live text de stiripesurse.ro: <<Cel mai infiltrat este PSD. Mă refer aici la conducerea partidului, cu o excepție, Gabi Firea, și 80% din liderii județeni. PSD e predat tota la Iohannis de către actuala conducere. PSD e complice la jaful național care se întâmplă în România de aproape doi ani de zile, la tot acest dezastru economic și la viața din ce în ce tot mai rea pe care o au românii, la faptul că resursele noastre sunt drenate spre exterior. Baza partidului este ruptă aproape total de conducerea partidului. Trebuie să înțeleagă membrii PSD că dacă în continuare stau cu această conducere, și ei sunt complici. Vasile Dîncu vrea să ajungă președinte, făcând echipă cu cu Grindeanu, care vrea să fie prim-ministru. Ciolacu vrea să facă echipă cu Boc, sub oblăduirea lui Iohannis, Stănescu și Firea nu sunt băgați”, a mai declarat Dragnea.>>

Actualul PSD este un partid controlat de președintele Klaus Iohannis și de Statul Paralel – asta a declarat Liviu Dragnea, duminică seara (19 septembrie) într-o emisiune la Realitatea Plus TV.

Fostul șef al social-democraților a punctat, la un moment dat, o înșiruire de vinovății ale actualui PSD, dintre care „PSD este vinovat de nivelul de trai scăzut al Românilor, de sărăcirea oamenilor, de creșterea prețurilor. (…)”.

Rugat să precizeze dacă se referă la actualii lideri ai partidului sau și la membri și votanți, Dragnea a spus că e vorba doar de lideri, dar atât de lideri de la centru cât și de cei din teritoriu: „Membrii și votanții nu au nicio treabă, nici nu sunt băgați în seamă. Liderii, toți. Și de la centru și din teritoriu. 80 la sută din liderii PSD de la județe sunt tot ai lor (N.R. – Klaus Iohannis și Statul Paralel, de care vorbise mai devreme)”.

În partea finală a emisiunii, Dragnea a anunțat înființarea unui nou partid, Alianța pentru Patrie. A spus că este un partid realizat de Codrin Ștefănescu, prin 4 interpuși, care are sprijinul său pentru că „este un partid patriot dedicat bunăstării românilor”.

Vestea va reveni cu fragmentele video din emisiunea respectivă în care Dragnea a „tocat” actualul PSD și pe liderii social-democrați de la București și din județe.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare în 27 mai 2019. El a fost eliberat condiționat în 15 iulie 2021. Fostul demnitar a fost găsit vinovat de faptul că a angajat fictiv două reprezentante PSD la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, în timp ce ele făceau muncă de partid la sediul PSD. De la condamnare și până la eliberare, condamnatul Liviu Dragnea a făcut 781 zile de închisoare. Dragnea are, de asemenea, interdicție de a candida pentru funcții publice sau să aleagă până în 2024.

D.V.

One thought on “Dragnea: „PSD e vinovat de nivelul de trai scăzut. 80% din liderii județeni sunt oamenii Statului Paralel”

 1. Asta se intampla din cauza politicienilor fara coaie care nu au curajul sa iasa in fata si sa expuna santajul si amenintarile din partea statului securisto mafioto prost care conduce de facto Romanica.

  TOT parlamentul trebuie sa intre in GREVA sau sa-si dea DEMISIA in conditiile in care aceasta tara NU MAI ESTE CONDUSA de cei pe care ii VOTAM.

  Acest stat securisto mafioto tradator incompetento prost care devalizeaza aceasta tara cu pensii speciale/serviciu,salarii colosale si afaceri pe baza de santaj care fura bugetul cu zeci de miliarde euro pe an a fost creat de politicienii corupti si fara coaie care au devenit slugile acestui sistem paralel.Ei se regasesc in TOATE partidele.

  Trebuie sa se dea un OG privind amnistierea tuturor faptelor de”coruptie”pentru cei din Parlament pana in prezent pentru a elimina posibilitatea SANTAJULUI din partea acestor securisti tradatori si prosti care tin captiva aceasta tara in subdezvoltare si saracie..

  Iar dupa,trebuie reformate drastic pana la desfiintarea acestor servicii INUTILE populate numai cu prosti,lichele si tradatori care au distrus aceasta tara si care se ocupa numai cu afaceri personale cu scopul delapidarii/devalizarii acestei tari.

  Trebuie data legea raspunderii magistratilor.Trebuie desfiintate toate aceste aberatii de privilegii cum sunt pensiile speciale/serviciu si salariile aberant de mari pe care le iau in prezent.
  Trebuie interzis dreptul acestor ”servicii” de a face afaceri.

  Daca nu se face acest lucru,Romanica va ramane un stat mafiot.

Lasă un răspuns