„Dragnea, nu uita, aşteptăm şi cartea ta” Asta au strigat 200 de protestatari la Piatra Neamţ FOTO-VIDEO

Peste 200 de nemţeni au participat şi sâmbătă seara la un miting şi la un marş care au avut loc în Piatra Neamţ. Oamenii s-au adunat de la ora 17 în faţa Teatrului Tineretului iar la ora 20 au plecat în marş pe strîzile din centrul oraşului.

Protestul a avut un pronunţat caracter anti-guvernamental şi anti-PSD.
„Dragnea, nu uita, aşteptăm şi cartea ta”, ”Analfabeții!”, ”Nu stați în casă, dacă vă pasă!”, „Hoţii”, „La puscărie”, „PSD, ciuma roşie”, ” Antena 3, niște derbedei!”, ”România noastră este și a voastră!” etc.

Şoferii care treceau pe lângă protestatari claxonau în semn de simpatie iar participanţii erau dotaţi cu vuvuzele şi cu steaguri tricolor.

În momentul în care au pornit în marş, protestatarii au fost însoţiţi de jandarmi. Nu au fost niciun fel de incidente.

D.V.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “„Dragnea, nu uita, aşteptăm şi cartea ta” Asta au strigat 200 de protestatari la Piatra Neamţ FOTO-VIDEO

  1. Pot sa inteleg ca nu le plac Dragnea si PSD, nici mie nu imi plac deloc!Insa, sunt foarte curios in ce consta „lupta” tinerilor din imagine!Ce au facut pentru tara asta, pana acum, in afara de a beneficia de invatamant de orice nivel gratuit, concediu de maternitate de 2 ani (platit), asigurari de sanatate, etc-asa cum sunt ele, e adevarat…Sunt curios unde lucreaza distinsii protestatari, daca sunt in sistemul privat sau la stat…Eu unul contribui mult la bugetul de stat, fara a primi mai nimic in schimb, si chiar nu imi face placere sa-i sustin financiar (indirect) nici pe „protestatarii” de profesie si nici pe aceia care „asigura ordinea publica”!Domnii jandarmi si politisti ar avea suficient de lucru cu interlopii si satrele din oras, nu sa stea sa supravegheze cativa cetateni care , in afara de „m…. PSD ” nu sunt in stare sa articukeze macar o revendicare cat de cat coerenta…Sigur, e „cool” sa vii la proteste, e mai greu sa citesti Constitutia sau sa formulezi o propunere…

  2. Stefan, daca nu iti face placere sa contribui pentru acesti tineri la bugetul de stat care se manifesta civic si care in mod sigur in viitor iti vor plati pensia,probabil iti face placere sa contribui la plata salariilor coruptilor si incompetentilor din DNA/PARCHET/IPJ/Jandarmerie care ies la pensie cu pensii speciale la 50 de ani si care au creat si intretinut statul mafiot in care traim fara sa primim nimic in schimb.
    Acum zi-ne,cine e de vina pentru mizeria din aceasta tara?Cei din pozele de mai sus?

Lasă un răspuns