Dragnea: Liviu Harbuz va câştiga Primăria Piatra Neamţ!

DSC_2435Preşedintele PSD Neamţ şi-a exprimat convingerea că social-democraţii nemţeni vor câştiga Primăria Piatra Neamţ prin Liviu Harbuz. Liderul PSD a şi punctat cu argumente faptul că administraţia pietreană ar deveni una competitivă cu Harbuz primar, amintind de experienţa din administraţia centrală a acestuia.

DSC_2308

Făcând referire la „telegondola care transportă aer” şi la nevoia de performanţă în administraţia pietreană, Dragnea a subliniat atât valoarea candidatului PSD cât şi a echipei acestuia.

Cât priveşte un rezultatul pe care PSD Neamţ trebuie să-l obţină la alegeri, pe judeţ, preşedintele PSD a punctat că nu există un scor numeric impus ci doar rezultatul final care trebuie să fie unul victorios: „Target-ul nu îl stabilesc eu l-au stabilit ei, eu am fost de acord să câștige alegerile. Nu ne batem acum în procente… Să ia atâtea voturi în așa fel încât să aibe președinte de Consiliu Județean, Primăria Municipiului Piatra-Neamț, un număr de primari mai mare decât are PSD-ul acum și un număr de consilieri locali și județeni mai mare decât are PSD-ul acum. Eu zic că este realizabil acest obiectiv, depinde doar de ei cum știu să comunice cu oamenii pentru că au în spate un partid serios, au în spate un partid care de câte ori a fost la guvernare  România s-a dezvoltat și când n-a fost la guvernare și au venit ceilalți România a intrat în involuție economică. Tot timpul noi am găsit bani să mărim pensiile, salariile nu atât cât trebuie și trebuie în continuare, pentru investiții, pentru dezvoltare. De câte ori au venit ei știți care erau cuvintele și care sunt și acuma din păcate: <<Nu sunt bani era prima afirmație>>, a doua era <<trebuie să tăiem penisii, salarii>>, a treia <<austeritate și să înghețăm veniturile>>.  Tot timpul noi am găsit bani pentru că România are bani. România produce bani. Trebuie să știi să îi chivernisești, să tai din cheltuielile care sunt  defapt niște conducte care ajung în alte buzunare, sau alte cheltuieli sunt prostești care nu a trebui făcute și poți investi în domeniile care sunt de interes. În aceste condiții ei au în spate apartenența la un partid serios și care dă credibilitate în fața cetățenilor, că ceea ce spun sunt capabili să și facă. Au toate șansele”.

Ad. V.

cop harbuz

4 thoughts on “Dragnea: Liviu Harbuz va câştiga Primăria Piatra Neamţ!

  1. Cetățenii din municipiul Piatra Neamț,merită un primar care și-a propus o schimbare de mentalitate și acțiune in administrația locală.Domnul Liviu Harbuz..știe ce vrea,are pârghiile necesare și specialiștii ce vor înfăptui reforma in administrația locala.Susținerea pentru funcția de primar ,a domnului Liviu Harbuz ,la întâlnirea cu activul de partid la Piatra Neamț,a domnului Liviu Dragnea – președintele PSD,este o onoare ,dar și o responsabilitate ! Dorim schimbarea-Il vom alege primar pe domnul LIVIU HARBUZ!

  2. Daca domnul Dragnea crede ca domnul Harbuz va castiga alegerile im P Neamt, stie ce fel de om este Liviu Harbuz si afirma in cunostinta de cauza, cunoscandul foarte bine din activitatea centrala a PSD. II uram mult succes!

  3. Cetatenii municipiului Piatra Neamt, vad in candidatul Liviu Harbuz, viitorul primar al orasului, asta datorita programului si viziuni moderne de dezvoltare a orasului nostru.Sa-i uram succes si sanatate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.