Dragnea garantează pentru noua propunere de premier: „Sorin Grindeanu nu e agent Hezbollah sau Hamas!”

Liviu Dragnea a anunțat că PSD îl propune pe Sorin Grindeanu pentru funcția de premier al României, după ce Sevil Shhaideh a fost refuzată de Klaus Iohannis, anunta stiripesurse.ro

”Am găsit o soluție un coleg care e loial, care are capacitatea să înțeleagă că programul de guvernare e pentru români, că nu merge la Palatul Victoria să-și creeze un pol de putere.
Am decis să nu aruncăm țara în criză. Nu a fost o decizie ușoară. Am propus, după ce m-am consultat cu Tăriceanu, ca propunerea noastră să fie Sorin Grindeanu. Nu e agent Hezbollah, Hamas, poate se descoperă că a omorât pe cineva. Sper ca această propunere să fie luată serios. ”, a anunțat Liviu Dragnea.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Dragnea garantează pentru noua propunere de premier: „Sorin Grindeanu nu e agent Hezbollah sau Hamas!”

  1. Gurile rele spun ca si presedintele nostru de CJ ar vrea un post de ministru…

  2. Totusi, este o masura in toate.Sunt persoane care si-au depasit maximul si daca nu sunt constienti de asta, este vina lingusitorilor. Nu toti cei ce fac eforturi sa prinda primplanul intr-o poza, ajung ministri. In alta ordine de idei, cand d-l Dragnea a spus ca propunerea de Premier este singura, ,,altfel ne vedem in alta parte,, am zis, asa da ! Insa vad ca in ritm de vals vienez (ca sa nu zic de coabitare), mai propunem o data si pas cu pas, nauci, intram in 2017.
    Un vice din cj, in campanie ne spunea: ,, alegatorule ai puterea, in cabina de vot,,. Am o vorba a turcului hai s….r!
    Dragi nemteni, La multi ani ! si nu uitati, avem ce meritam !

Lasă un răspuns