Dragnea e salvat! Susținere filosofică de la angajata lui Arsene!

Scandalul și dezbaterile din PSD oscilează între grav și penibil, între serios și jenant. Probabil că aici, în zona auto-băgării în seamă, poate fi integrată și reacția „filosoafei” de la Consiliul Județean. Adică a Nicoletei Husaru, purtătoarea de cuvânt a CJ Neamț în acte, a lui Ionel Arsene în fapt, deoarece în afară de postări politice (pro-PSD) sau mega-obediente pentru Arsene și Dragnea, făcute pe contul propriu de facebook, nimeni nu înțelege de ce doamna respectivă încasează un salariu din bani publici.

<<Ce înțeleg eu după ce am citit scrisorica e că a venit momentul ca Liviu Dragnea să facă un pas înainte. Numa’ zic!>> – scria NH pe facebook acum câteva ore, imediat după ce în spațiul public apărea scrisoarea opozanților lui Dragnea din PSD.

Deci <<scrisorică>> (a opozanților) și <<Dragnea, un pas în față>>. Mai pe românește, cu un ton pretins superior, subordonata lui Arsene (angajată de acesta ba pe la CJ, ba pe la o Agentie Naíonală, ba iar la CJ) îi ironizează pe cei care își permit să aibă altă părere decât șeful și amicul baronului care îi este ei șef.

Altfel spus, un no name care nu s-a remarcat decât prin combinații dubioase în afaceri și în scris comunicate mediocre pentru diversi politicieni și-a arogat rolul de analist ai unor opozanți interni ai lui Dragnea (printre care se află și Firea, și Stănescu, și Andronescu etc) dar și de jude-salvator al controversatului președinte al PSD.

Deci Dragnea poate sta liniștit, tocmai a fost salvat de filosoafa NH, mimoza angajată de Arsene să-i scrie comunicate sau felicitări cu copy-paste…

D.V.

Lasă un răspuns