Drăgan şi Cozmanciuc, la împăcare la Gorghiu şi Blaga / PNL Neamţ, faza “din dragoste” cu peţitori la Centru

DSC_6055

Relaţia din noul PNL Neamţ a ajuns la faza “din dragoste” cu peţitori de la centru, disensiunile din cadrul acestei organizaţii fiind deja de notorietate şi caz naţional în partid.

După modelul de la PSD-UNPR, când Ponta şi Oprea îi împăcau pe probleme de buget pe Arsene şi Tărâţă, şi Alina Gorghiu şi Basile Blaga au ajuns la concluzia că trebuie să-i facă să se iubească (politic, nu altfel), pe Mugur Cozmanciuc şi pe Alexandru Drăgan, co-preşedinţii PNL Neamţ (unul via vechiul PNL, celălalt via PDL), iar pirostriile trebuie să funcţioneze instituţional de la vârf şi până pe uliţa ultimei organizaţii de comună.

Pe surse, informaţia este că această moderare la centru a avut loc chiar azi, întâlnirea fiind în 12 ochi, adică Gorghiu, Blaga, Cozmanciuc, Drăgan plus secretarii de la PNL Neamţ (de pe cele două componente dinainte de fuziune).

Din păcate, nici Alexandru Drăgan nici Mugur Cozmanciuc nu au răspuns la apelurile telefonice de mai devreme, ceea ce înseamnă că ori sunt foarte ocupaţi şi trudesc din greu pentru cetăţenii care i-au votat pentru demnităţile pe care le ocupă (primar, respectiv deputat) fie că respectiva împăcare e încă în curs de desfăşurare.

Iar pentru cei mai puţin atenţi la detaliile din logodna PNL Neamţ (şi ca să prevenim mesaje socialiste cum că fuziunea merge la Neamţ ca rapidul prin gară), amintim că, de la alegerile prezidenţiale, cei doi co-preşedinţi nu au mai susţinut conferinţe de presă comune. Cozmanciuc a invitat presa la sediul de pe bd. Republicii, Drăgan la cel din Piata Mihail Kogălniceanu.

Circulă vorbe că nici birourile locale nu au fost constituite şi nu lucrează aşa cum stabilesc documentele fuziunii iar nu de mult, co-preşedintele PNL Piatra Neamţ (via PDL), Paul Rîtan a organizat o conferinţă de presă pentru a expune şi considerentele “părţii ignorate” din noul PNL.

 

V.N.

Lasă un răspuns