Dr. Munteanu şi Bărbuleţ, echipă reîntregită la Spitalul privat Munposan


Doctorul Codruţ Munteanu şi Octavian Andrei Bărbuleţ vor face din nou echipă dar, de data asta, la Spitalul privat Munposan din Bucureşti.
Demisionar din fruntea Spitalului Judeţean Neamţ, dr. Munteanu se întoarce la spitalul fondat de el (primul, privat, din România) unde director este Bărbuleţ (din luna ianuarie a acestui an, după ce, din calitatea de consilier la Cabinetul Preşedintelui CJ Neamţ, fuse şi membru în CA-ul spitalului nemţean şi chiar preşedinte al acestui C.A.).

Deşi mulţi s-ar fi aşteptat ca plecarea de la Neamţ a dr. Munteanu să conducă şi la pierderea funcţiei de manager de la Spitalul privat de către Bărbuleţ, într-o declaraţie dată în exclusivitate pentru Vestea, medicul respectiv a precizat că lucrurile nu vor sta aşa. „Eu mă întorc la spitalul privat dar ca medic. Ba chiar ca un medic căruia îi este dor de practicarea meseriei lui, mai ales că de atâtea luni am fost privat de dreptul de a intra în sala de operaţie. Domnul Bărbuleţ îşi va vedea de treaba lui de manager la Munposan, mai ales că am înţeles că a făcut şi face o treabă bună”, a precizat dr. Munteanu.

Andrei Bărbuleţ a confirmat şi el pentru Vestea că este adevărat că în ultimele luni mulţi nemţeni au apelat la serviciile clinicii respective. „Să zicem zeci. Zeci şi zeci…”, a spus Bărbuleţ când a fost întrebat despre o cifră.

Spitalul respectiv este foarte cunoscut în mediul medical românesc pentru anumite operaţii în care este considerat de top ca eficienţă. Astfel, Munposan este renumit pentru operaţiile de varice (metoda dr. Angelescu, una mai puţin invazivă) dar şi mai ales pentru chirugie-endocrinologie (glanda tiroidă, de exemplu). Ca şi ceilalţi pacienţi, nemţenii ajunşi la Spitalul Munposan au fost trataţi – în funcţie de situaţie, de graba lor etc – fie prin decontarea serviciilor de către Casa de Asigurări, fie cu plata realizată de ei.


 

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Dr. Munteanu şi Bărbuleţ, echipă reîntregită la Spitalul privat Munposan

  1. Barbulet manager la un spital privat….

    Trebuie sa reconstruim spitalele de stat urgent pentru ca cele private nu mai sunt o solutie in aceste conditii.

Lasă un răspuns