Dr. Codruț Munteanu, directorul Spitalului Județean ÎȘI FACE BULETIN DE PIATRA NEAMȚ!

Dr. Codrul Munteanu, managerul Spitalului Județean Neamț va deveni nemțean cu acte în regulă sau, altfel spus, va fi încă o persoană adoptată de zona Neamțului.

Acesta își va depune în această săptămână actele pentru a-și face buletin de Piatra Neamț, după cum a declarat în exclusivitate pentru Vestea.

„Da, voi deveni pietrean, nemțean. În această săptămână voi merge să depun documentele ca să am buletin de Piatra Neamț”, a declarat managerul SJU. În acest moment, dr. Munteanu locuiește într-un apartament de serviciu de la mansarda unui bloc din cartierul Precista și probabil că aceasta va fi locuința care va fi trecută pe noua carte de identitate.

Simbolistica gestului este una evidentă, este încă un mod de a transmite că rămâne pe funcția de manager și că este hotărât să ia taurul de coarne, cu atât mai mult cu cât la Spitalul Județean Neamț nu e nevoie de luptat cu vreo mafie fantomatică ci doar cu mentalitățile angajaților și cu influențele unor cercuri de interese politico-economice, transpartinice.

Județul Neamț este renumit pentru faptul că la maturitate sau la vârsta senectuții, numeroase personalități românești au ales zona și s-au mutat aici. Cel mai cunoscut exemplu este cel al cunoscutei actrițe Draga Olteanu Matei.

 

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Dr. Codruț Munteanu, directorul Spitalului Județean ÎȘI FACE BULETIN DE PIATRA NEAMȚ!

  1. Doamne-fereste!Acest personaj este, de departe, cel mai slab manager al Spitalului de la Dr. Ghita incoace!O fi „cinstit”, dar este total depasit de situatie!Veti vedea confirmarea in perioada urmatoare , de preferinta nu pe propria piele…

  2. Nenorocirea este ca va mai pleca un doctor tanar din Spitalul de Urgenta Piatra Neamt dincauza spusa de dansul ,,CA NU SE POATE LUCRA IN ACEST SPITAL DIN CAUZA MAFIEI ” ! Ce parere aveti ?

Lasă un răspuns