Dovada mizeriei postacilor PSD-Arsene! Fotografia originală peste care au făcut trucajul cu consiliera PNL!

În urmă cu o săptămână, Vestea.net publica un articol referitor la cel mai mizerabil mesaj din această campanie, un atac al postacilor și activiștilor PSD Neamț la adresa consilierei județene (PNL) Mihaela Isciuc. Scriam atunci că atacul la viața privată este nejustificat atâta timp cât se bazează pe insinuări și nu probe și pe niște imagini evident trucate.

Noroiul maxim al mesajului care o viza pe Isciuc era completat de o imagine (trucată) în care fața acesteia era suprapusă peste o prestatoare în ipostază de polițistă sexi.


Ei bine, publicăm mai jos imaginea originală cu „polițista sexy” folosită de mercenarii PSD Neamț (președinte Ionel Arsene) care au realizat trucajul care a făcut parte din acel mesaj complet distribuit, fără nicio urmă de discernământ, de postacii social-democrați.

Este evident că mercenarii din slujba campaniei condusă personal de Ionel Arsene au făcut un crop la fotografia originală, au suprapus fața consilierei liberale (se vede diferența de culoarea, pielea personajului original fiind mai albă sau realizată sub lumină rece, in timp ce tenul liberalei este mai închis sau pozat sub o lumină caldă) și au băgat banda albastră cu acel mesaj de glumiță de Arici Pogonici (sau Ghici ciupercă ce-i?).

Reamintim că în morișca aceste acțiuni mizerabile de defăimare au fost antrenați și postaci simpli dar și activiști PSD care păreau normali la cap, inclusiv un consilier local de Piatra Neamț aflat la al doilea mandat:

Toți cei care au distribuit aceste mesaje absolut penibile au acasă soții sau prietene, poate mame și fiice care, probabil, sunt foarte mândre de nivelul atât de jos(nic) la care aceștia au coborât ștacheta mesajelor de campanie.
Reamintim că nu este prima dată când la Neamț se ântâmplă așa ceva. Printre alte cazuri se numără și cel al grupării neasumate „Anonymos Piatra Neamț” (care atacă prioritar pe adversarii politici ai lui Arsene și pe jurnaliștii care nu îi închină ode acestuia) și care, mai rar, mai pișcă și pe unii din PSD (așa, pentru a masca evidențele sau poate pentru că și unii PSD-iști trebuie cumințiți). Ei bine, printre acțiunile respectivilor derbedei se numără și câteva mesaje despre doamnele din PSD pe care, de câteva ori, le-au descris drept „curve” sau „prestatoare” și chiar – absolut de inimaginat! – realizarea unui trucaj cu o doamnă PSD cu… spermă pe față.

Pentru PSD Neamț, atacurile fundamentate sexist nu sunt o noutate. Însuși Ionel Arsene, șeful PSD Neamț, a oripilat o țară întreagă cu un mesaj de cea mai joasă speță la adresa deputatei Ana Birchall, în care o numea „Curcă securistă și urâtă cu spume” și o trimitea să citească o carte care are în titlu verbul „a suge”.

Nu e PSD Neamț singurul partid cu indivizi care promovează astfel de atacuri abjecte (a mai fost un consilier local și pe la alt partid cu un mesaj la fel de „bombardier”). Dar PSD este clar organizația nemțeană unde astfel de postări (cum a fost cel cu Birchall sau Isciuc) sunt fie sharuite fie postate la greu, nu doar de simpli postaci ci și de demnitari locali, dovadă că e vorba de o adevărată așa-zisă strategie de imagine și comunicare absolut mizerabilă, girată, comandată și structurată de la vârful organizației, chiar de Arsene și de oameni ai lui care, probabil, împărtășesc astfel de principii morale în care femeia este văzută ca un simplu obiect sexual.
Deși, când vine vorba de scandaluri cu tentă sexuală, Arsene ar cam trebui să tacă…

Daniel Vinca

 

Comentarii Facebook

One thought on “Dovada mizeriei postacilor PSD-Arsene! Fotografia originală peste care au făcut trucajul cu consiliera PNL!

  1. Lui Arsene nu-i crapa obazul de rusine? Nu-i crapa, ca de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere…
    A fost filmat cu copila aia in pat, si-a facut familia de rusine si isi permite el sa atace moralitatea altora?
    Un om de nimic…

Lasă un răspuns