Dovada încrederii în Poliție! Șoric, fostul șef IPJ Neamț și-a făcut singur dreptate, cu bastonul de metal!

În urmă cu câțiva ani, când părăsea funcția de șef IPJ Neamț pe ușa din dos, spunea că Piatra Neamț este pe locul 6 în Europa în topul siguranței cetățeanului; acum 2 zile, a fost filmat/pozat în Piatra Neamț făcându-și singur dreptate, cu un baston telescopic de metal în mână.
Este vorba despre Aurelian Vasea Șoric, acuzat oficial (cu plângere depusă la IPJ-ul condus altădată chiar de Șoric) de un tânăr că l-a stâlcit în bătaie, anunță TVM Neamț în articolul VIDEO- FOST ȘEF AL POLIȚIEI NEAMȚ, ACUZAT CĂ A STÂLCIT ÎN BĂTAIE UN TÂNĂR ÎN PLINĂ STRADĂ.

Victima a depus duminică seara, la ora 19, plângere la Poliție iar imaginile ajunse la TVM Neamț îl arată pe Șoric și pe fiul acestuia (care ar fi avut o dispută cu tânărul care acuză agresiunea) în picioare, în fața acelui tânăr căzut la pământ. La un moment dat, tânărul se ridică și scapă din acea „înghesuială” și Șoric îl fugărește.

Aurelian Vasea Șoric a declarat pentru Mesagerul de Neamt că de fapt nu l-ar fi lovit pe acel tânăr și că a acționat ca un tată care este alarmat de către copilul care l-a sunat pe telefon și i-a spus că are probleme cu alți tineri. Șoric a spus chiar că fiul lui era speriat că „”este posibil să iau bătaie și să mă taie!”. Pentru a justifica imaginile care îl arată cu bastonul telescopic în mână, Șoric mai spune că, după cum i-a relatat fiul,  „unul dintre ei părea că are sub geacă ceva ce semăna cu un cuțit”. Fostul șef IPJ mai sune că fiul lui ar fi fost lovit și că urmează să facă o plângere.
Cel puțin ciudat este de ce nu a făcut imediat și, mai ales, de ce în cazul unei situații de o asemenea urgență cum e scenariul lui Șoric, nici fiul dar (mai ales) nici el nu au sunat la 112.

Mai jos, o înregistrare video mai veche, din zilele cu declarații care au dus la demiterea lui Șoric, în care acesta vorbea despre gradul de siguranță sporită în ce privește ordinea publică din Piatra Neamț.

D.V.

2 thoughts on “Dovada încrederii în Poliție! Șoric, fostul șef IPJ Neamț și-a făcut singur dreptate, cu bastonul de metal!

  1. Prietenul si vecinul d-lui Soric , distinsul cetatean Mararu, un om „care ajuta alti oameni” este liber si bine mersi!Case closed!

  2. Stie Soricel ce labari avea in subordine daca nici acum nu are incredere ca se va rezolva „problema”. Si cum dom Mararu se plimba elegant cu Audi prin oras,si nu are nici un stres,de ce sa aiba handicapatul asta ? Piatra Neamt.oras turistic…. Ce,il deranjeaza cineva? Daca drogatul ala deja faimos loveste o femeie,politia nu face nimic,nu are „plangere”. Daca eu ii rup picioarele aluia,ma leaga,pentru ca se auto-sesizeaza. Cum sa nu ai incredere in politie,cea care „serveste si protejeaza”? O face,dar doar pt anumite cunostinte si relatii…..

Lasă un răspuns