Două mașini făcute zob de un acoperiș improvizat pe bloc

Două autoturisme au fost făcute zob azi-noapte de acoperișul dezmembrat de pe un bloc din Piatra Neamț de vântul care a bătut cu putere. Blocul figurează pe bulevardul Mihai Eminescu dar parcarea respectivă este pe strada Cuza Vodă (în spatele blocului).
Cele două autoturisme (Skoda și Volkswagen) s-au ales cu numeroase distrugeri (cupola înfundată, arbriz spart, caroserie zgâriată).
Pompierii de la ISU Neamț au intervenit pentru a îndepărta elementele din construcția acoperișului rămase pe bloc și care, la un nou vânt mai puternic, puteau ateriza în stradă.

Mai jos, comunicatul ISU Neamț cu intervențiile generate de vântul puternic:

<În Dispeceratul ISU, ca urmare a manifestării fenomenelor meteo pe raza județului Neamț, au fost recepționate 8 apeluri. Astfel pompierii au intervenit în mai multe situații,  astfel:

– îndepărtare elemente de construcție instabile de pe acoperișul unui bloc de locuințe din strada Ulmilor în municipiul Piatra Neamţ. Elemente din acoperiș au căzut peste 2 mașini, iar alte elemente prezentau riscul de a cădea.

– îndepărtare elemente de construcție instabile de pe acoperișul unui bloc de locuințe din strada Mihai Eminescu (zona Plantavorel) în municipiul Piatra Neamţ. O parte din acoperiș a căzut în parcare peste mașini, iar o altă bucată stătea să cadă.

–  îndepărtare elemente de construcție instabile de pe acoperișul unui bloc de locuințe din strada Dimitrie Leonida în municipiul Piatra Neamț. O parte din acoperiș a căzut în parcare, iar alte bucăți stăteau să cadă.

-copac căzut pe carosabil în municipiul Piatra Neamț, pe strada Iulian Antonescu.

-copac căzut pe carosabil care bloca circulația pe DN 15 B, în comuna Vânători Neamţ.

Delgaz Grid ne-a informat că la ora 06:00, 551 de consumatori din orașul Bicaz și localitățile Secu, Izvorul Alb, și Poiana nu sunt alimentați cu energie electrică>.

V.N.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.