Două femei au făcut atac de panică după incendiile din gospodărie


Două femei au avut nevoie de asistență medicală, după ce li s-a făcut rău văzându-și gospodăriile cuprinse de flăcări. Potrivit responsabililor ISU Neamț, ambele incendii au avut loc ieri, la câteva ore distanță. Primul, în satul Cotu Vameș, din comuna Horia, a fost cauzat de o țigară aruncată aiurea. Nouă militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă s-au deplasat la locul cu pricina și au lichidat incendiul. Flăcările au distrus o anexă din lemn unde erau adăpostite pe timp de noapte animalele. Proprietara, în vârstă de 48 de ani a fost readusă în simțiri de echipajul de prim ajutor, după ce a suferit un atac de panică.
La fel s-a întâmplat și în cazul unei femei din satul Pârâul Fagului, comuna Poiana Teiului. „La locul intervenției s-au deplasat un ofițer și nouă subofițeri, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, dar și o ambulanță SMURD”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.
Flăcările au distrus bucătăria de vară pe o suprafață de 24 de metri pătrați, fiind de asemenea afectat și un perete al casei de locuit, precum și mai multe bunuri depozitate în bucătărie. Cauza incendiului a fost focul lăsat nesupravegheat.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns