Două aparate noi pentru Secţia de Obstetrică-Ginecologie

Două aparate noi şi foarte necesare specialiştilor de la Secţia de Obstetrică-Ginecologie vor fi cumpărate în curând de conducerea Spitalului Judeţean Neamţ. Decizia a fost luată în urma ultimei şedinţe a Consiliului de Administraţie.

„Consiliul de Administrație a aprobat câteva modificări pe lista de investiții, pentru că au apărut între timp unele urgențe sau propunerile inițiale nu mai sunt de actualitate. După avizul de ieri, se vor achiziționa un electrocauter și un histeroscop pentru secția Obstetrică – Ginecologie.
Mă voi întâlni cu responsabilii din Spitalul Județean de câte ori va fi nevoie și am speranța că împreună vom lua deciziile cele mai potrivite pentru ca unitatea spitalicească să asigure servicii de calitate, iar angajații să fie mulțumiți de locul lor de muncă”, a declarat

Astăzi am condus o nouă ședință a Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, în cadrul căreia au fost avizate Bugetul de venituri și cheltuieli și Lista de investiții pe anul 2017.

V.N.

Lasă un răspuns