Două amenzi de la AJF pentru o singură echipă! ACS Enadani Poiana Teiului a „uitat” să plătească arbitrii şi cartonaşele…

Două amenzi pentru echipa din Poiana Teiului – aceasta este informaţia anunţată de AJf Neamţ care expune şi motivele: neplata baremurilor de arbitraj pentru arbitri şi a cartona;elor galbene încasate după un meci.

„Comisia de Disciplină din cadrul AJF Neamţ a analizat evenimentele petrecute la jocurile din Liga 4 (etapa 7), Liga 5 (etapa 7) şi junior (etapa 4) şi anunţă următoarele decizii:

LIGA 4

1.  Jucătorul Bitiuşcă Cristian (leg.15398), de la echipa Voinţa Ion Creangă, a fost eliminate pentru primirea a două cartonaşe galbene în cursul aceluiaşi joc (min.16 şi 23) – se suspendă 1 etapă – expiră la data de 16.10.2017.

2.  Pentru neplata baremului arbitrilor şi observatorului, echipa ACS Enadani Poiana Teiului este amendată cu suma de 200 lei – ROAF AJF Neamţ, Listă amenzi, pct.57.

3.  Pentru neplata cartonaşelor galbene la sfârşitul jocului, echipa ACS Enadani Poiana Teiului este amendată cu suma de 200 lei – ROAF AJF Neamţ, Listă amenzi, pct.33.

LIGA 5

1.  Radu Bogdan, instructorul sportiv al echipei de fotbal Energia Pângăraţi, este invitat la şedinţa Comosiei de Disciplină a AJF Neamţ din ziua de luni, 16.10.2017, la ora 10:00″, anunţă AJF.

D.V.

Lasă un răspuns