Dosar penal pentru incendiul cu 10 victime de la Spitalul Județean! Parchetul General preia cazul!

Un procuror din Neamt a inceput cercetarile in cazul celor 10 morti din incendiul de la Spitalul Judetean Neamt, dosarul urmand a fi preluat de Parchetul General, a declarat George Lazar Prefectul judetului.

„Parchetul general urmeaza sa preia operativ ancheta cu privire la ceea ce s-a intamplat la Spitalul Judetean Neamt si atunci Parchetul sau structurile IPJ pot da detalii cu privire la un eventual dosar penal care se poate forma in prezenta cauza. Fiind vorba de o tragedie se doreste o ancheta cat mai profesionista”, a precizat prefectul George Lazar intr-o declaratie de presa data in curtea spitalului, la scurt timp dupa tragedie.

Procurorul neamtean care a inceput cercetarile este Catalin Tantiuc de la Parchetul de pe langa Tribunalul Neamt.

La momentul acestei declaratii alaturi de Lazar se aflau colonelul Ciprian Mitrea de la ISU Neamt, primarul de Piatra Neamt, Andrei Carabelea, alti sefi si responabili din institutiile cu atributii. La acel moment desi trecusera mai bine de doua ore de la izbugnirea incendiului nu ajunsesera la Spitalul Judetean nici Ionel Arsene ( presedintele CJ Neamt), nici Lucian Micu managerul interimar numit de curand chiar de Arsene. Micu a ajuns dupa inca o ora, surse neoficiale spunand ca tragedia l-ar fi gasit pe acesta la o intalnire la Gura Humorului. Arsene nu  a ajuns deloc sambata seara la Spitalul Judetean Neamt, el intrand prin telefon la o televiziune centrala unde a fost pus la punct de moderatorul care i-a cerut sa nu mai ridice tonul la invitatii din platou, ca nu are acest drept moral.

V.N.

 

One thought on “Dosar penal pentru incendiul cu 10 victime de la Spitalul Județean! Parchetul General preia cazul!

 1. Dosar ”penal”a fost si la Colectiv,si ce?A fost cineva condamnat definitiv?NU
  ”Dosarele penale”ar trebuie deschise inainte de aceste tragedii,tocmai pentru a preveni aceste tragedii.Avem?NU
  Trebuia sa avem dosare penale SERIOASE impotriva politicienilor care fura de 30 de ani acesta tara.NU avem.
  Trebuia sa avem dosar penal vizavi de ”achizitia”acelui ”spital modular nefunctional”de la Iasi unde s-au sifonat 4 milioane de euro.Bineinteles,achizitie din TURCIA,tara spagilor.NU avem.
  In schimb,avem anchete cu politisti care isi iau spaga pizza.
  Asta e justitia maronie din aceasta tara.Praf de coruptie,incompetenta si slugarnicie,pe salarii colosale si pensii la 40 de ani”speciale”halucinante.
  Votati prostilor in continuare.

Lasă un răspuns