DOSAR PENAL pentru FOLOSIREA BEBELUŞULUI DE 3 LUNI LA CERŞIT!

cersit

Deci se poate! Un comunicat de presă difuzat mai devreme de Poliţia Neamţ arată că i-a fost întomcit dosar penal unei femei de 26 de ani, din Piatra Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunii de “de folosirea unui minor în scop de cerşetorie” (art. 215 – Cod Penal).
Este un prim pas care merge la cauza fenomenului prin care, an de an, copii care cresc fără copilărie ajung mai întâi mici cerşetori, apoi mici infractori, apoi…
Este, de fapt, singurul procedeu prin care, în limitele legii, se poate acţiona pentru prevenirea fenomenului prin care, încet dar sigur, în parcările supermarketurilor, în faţa hotelurilor, a bisericilor etc sunt în formare plutoane şi plutoane de “orlanzi”.

“În ziua de 27.02.2015, în jurul orei 11.00, o patrulă de siguranţă publică a depistat pe B-dul Republicii, în faţa unui hotel, o femeie de 26 ani, din Piatra Neamţ, care apela la mila publicului, folosindu-se în acest scop de un minor, în vârstă de 3 luni.
Persoana a fost condusă la sediul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ pentru efectuarea cercetărilor privind săvârșirea infracțiunii de folosirea unui minor în scop de cerşetorie, conform art.215 din Codul Penal.
În cauză urmează a fi înștiințată și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț”, informează Poliţia Neamţ.

V.N.

Lasă un răspuns