Dorel s-a mutat definitiv la Cordun! Unul a „violat” reţeaua electrică după ce altul a spart magistrala de apă care alimentează Romanul!


Jale mare la Cordun unde diveşi Dorei lucrează din plin la unele lucrări cauzând avarii diverse. După ce Romanul a stat o săptămână fără apă pentru că un muncitor de la firma Hidroterm avariase conducta magistrală de apă care alimenta municipiul respectiv, o nouă avarie este cauzată de un alt dorel reţelei electrice. Iar reţeaua respectivă alimentează Staţia de pompare de la Cordun a Apaserv aşa că acum a rămas fără apă chiar comuna Cordun.

Anunţul a fost făcut chiar de Compania Apaserv: ”Pentru remedierea unei avarii provocată de către un terţ la reţeaua de energie electrică care alimentează Staţia de Pompare Cordun, Apa Serv este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi 03.10.2019, începand cu ora 09:30 până la remediere. Sunt afectaţi de lipsa apei consumatorii din satul Cordun.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei www.apaserv.eu.”.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns