Donaţie! Asfaltatorul Niţă, măşti profi aduse din import pentru ATI şi Ambulanţă!

700 de măşti vor fi aduse la Neamţ în câteva zile şi vor fi donate instituţiilor medicale de urgenţă (Ambulanţă şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ) de către firma Trust CCDP condusă de antreprenorul Daniel Niţă.
200 de măşti sunt de tip vizetă, iar restul de 500 sunt de cele „profesionale”, cu un filtru special (FFP3), întreaga donaţie ridicânduse şa 5651,66 euro, adică la peste 27.000 lei.
Din documentele de mai sus se observă că plata a fost deja făcută şi din ce ne-a declarat Daniel niţă, dacă nu intervin probleme pe traseu, maşina cu marfa respectivă ar urma să ajungă în România peste 2 zile.

„Am vorbit şi la vamă şi am fost asigurat că nu vor fi probleme la intrarea în ţară. Sper ca produsele să ajungă la Neamţ, la personalul medico-sanitar care are atâta nevoie de ele”, a spus Niţă care a precizat că măştile sunt destinate pentru ATI şi Ambulanţă.

Momentan, firma Trust CCDP nu e într-un moment tocmai fericit al situaţiei cu încasările dar managerul Niţă a explicat şi de ce a făcut această donaţie în acest context financiar: „Nu avem sume colosale în cont dar, dincolo de taxele pe care le plătim oricum ca firmă de atâţia ani de zile, am simţit că e vorba de un moment crucial când trebuie să facem şi imposibilul pentru a da o mână de ajutor. Cei din Sănătate sunt în prima linie a frontului şi trebuie să aibă la dispoziţie aceste mijloace. Este important să trecem prin această pandemie cu cât mai puţine victime. dacă pică cei din Sănătate, picăm cu toţii. Am acceptat să faceţi public această donaţie doar din considerentul că poate acest gest e molipsitor, evident pentru cei care îşi permit să îl facă pentru că şziu prin ce momente dificile trec şi firmele româneşti”.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns