Domnu’ Buhnici, să nu veniți la Piatra Neamț, port fuste scurte, se vede celulita / Replica unei moldovence adevărate…

Realizatorul TV George Buhnici își primește o replică la obiect și de la Piatra Neamț, de la o tânără soție care se arată indignată de mesajul care critica femeile care nu arată toate ca niște manechine, pe plajă.
Ana Maria îi spune lui Buhnici ca nu cumva să vină la Piatra Neamț și să sufere vreun șoc dacă, vară fiind, femeile în fuste scurte sau în pantaloni scurți lasă să se vadă și câte o nedorită vergetură sau celulită.

<Da, deci, ” domnu’ ” Buhnici să nu veniți prin Piatra Neamț că eu mai ies din casă și pentru că e vară, de obicei ies în rochițe sau pantaloni scurți. Și na, nu mai sunt minoră și am mai pus vreo 15 kg pe mine de atunci. Cu toate astea, e vară, e cald și port fuste scurte sau pantaloni scurți, chiar dacă se mai vede celulita sau o vergetură, două, port rochița aia faină cu margarete, cu spatele gol, chiar dacă mi se văd aripioarele sau coșurile de pe spate și ador rochița mea neagră cu decolteu, unde sânii mei sunt liberi și nici în cot nu mă doare cu nu sunt ridicați până în gât sau că nu stau ca atunci când aveam 14 ani. Dar vă zic sincer, pentru sănătatea ochilor dumneavoastră, nu veniți prin Piatra Neamț! Nu vreau să vă simțiți lezat de ceea ce o să vedeți! Și nici nu vreau să faceți infarct dacă, Doamne ferește, mergeți la ștrand sau pe malul Bistriței și mă găsiți pe acolo făcând baie, deci în costum de baie, din două piese (sau nu 🤣).>

Tânăra pietreancă îi explică realizatorului TV că multe din femeile pe care el le critică merg la mare și din grijă pentru sănătatea lor (aer sărat, aerosoli etc) nu pentru a satisface standardele de calitate ale celor care se holbează la femeile îmbrăcate sumar:

<Stați acasă și vă uitați la poze editate în Photoshop, acolo găsiți perfecțiunea. Și poate vă abțineți să mai deschideți gura că miroase rău a rahat și nu e turcesc, din păcate.
Cu dezgust,
o femeie care merge la mare să facă baie și să se bucure de aerul sărat, nu ca să își arate pielea și care nu are nici cea mai mică dorință de a se împrieteni cu dobitoci ca dumneata>.

George Buhnici a avut un mesaj absolut nefericit, criticând felul în care arată unele femei pe plajă la mare și, invaziv, trimițându-le pe acestea la sală (vezi AICI).
După ce mesajul lui a stârnit un vald e critici, Buhnici a venit cu o nouă replică, încercând să spună că el de fapt a pledat pentru sănătate dar „fenta” respectivă nu s-a dovedit prea convingătoare.

Ana Maria este absolventă de Filologie și e căsătorită cu Mihai Anania (absolvent de arte plastice). La nunta lor, cei doi au fost costumați în haine stilizate cu motive tradiționale dar sunt cunoscuți și drept fani de folk-rock sau apropiați ai motocicliștilor.

Daniel Vinca